• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ayaktakımı Tiyatro Grubuna Yoğun İlgi

22.07.2016

Petrol-iş Sendikası Aliağa Şubemizin "Ayaktakımı Tiyatro Grubu" bu kez seyircisinin karşısına "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyunla çıktı.
Usta tiyatrocu – oyuncu  Ferhan Şensoy'un yazdığı, Yönetmen Cihangir Turantaş'ın yönettiği ve  Ayaktakımı Tiyatro Grubu'nun sahnelediği, "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyun büyük ilgi gördü.

Gecenin sonunda Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanımız Ahmet Oktay sahneye çıkarak Yönetmen Cihangir Turantaş'a başarısından dolayı teşekkür etti ve gecenin anısına plaket verdi.
Şube Başkanımız Ahmet Oktay, Ayaktakımı oyuncuları için şunları dile getirdi; " Öncelikle bu başarılı performanslarından dolayı tüm Ayaktakımı oyuncularını tebrik ediyorum. Ayaktakımı 7 yıldır birçok oyunla karşımıza çıktı ve sahnelediği her oyunda güncel mesajlar vererek, duruşlarını hiç değiştirmedi. 7 yaşından 50 yaşına kadar emeği geçen tüm oyunculara canı gönülden bir kez daha kutluyorum. " dedi.
6 aylık bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyun, kapitalizmin insanı, dostluğu, birlikteliği ve hatta samimiyetini yok etmesini anlatıyor.