Burda Bebek İşçileri 46. Gününde Mücadeleye Devam Ediyor

Burda Bebek’te devam eden direnişimiz 46. gününde. Sendikamızın da üyesi olduğu IndustriALL Küresel Sendika’nın Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan bugün direniş alanını ziyaret etti. Direnişin seyri üzerine yapılan görüş alışverişi sonrası Burda Bebek yönetimi ile de bir görüşme gerçekleştirildi.

04.01.2024

Sendikamız Düzce Şube öncülüğünde sürdürülen Burda Bebek Direnişimiz 46. gününde ilk günkü irade ve kararlılıkla devam ediyor. Mücadelemiz sürerken destek ve dayanışma ziyaretleri de devam ediyor.

Direnişin başladığı günden bugüne IndustriALL Küresel Sendika gösterdiği dayanışma ile mücadelemizin başarıya ulaşması için katkı sunmaya devam ediyor. 4 Ocak Perşembe Günü sendikamızın da üyesi olduğu IndustriALL Küresel Sendika’nın Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan direniş alanını ziyaret ederek mücadelemize güç kattı. Burada, sendikamız Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, üyelerimiz ve Düzce Şube Yönetimi ile bir araya geldi.
Ziyarette, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Kemal Özkan’a mücadelemizin seyrine dair son gelişmeleri aktardı. Kemal Özkan da konuşmasında Petrol-İş Sendikası’nın mücadele ve müzakere geleneğine vurgu yaparak mücadelenin başarıya ulaşması için dayanışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Sendikamız yönetici ve üyeleri ile yapılan sohbetin ardından Burda Bebek yönetimi ile de fabrikada bir görüşme gerçekleştirildi. Kemal Özkan ve Genel Başkan Süleyman Akyüz’ün işyeri yönetimi ile yaptıkları ve verimli geçen görüşmede öncelikle diyalog masasının kurulması gerektiği işverene bir kez daha iletildi.