• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Toplantı

Fiili Hizmet Süresi Zammı Çalışma Grubu Genel Merkezimizde Toplantı Yaptı

Genel Merkezimiz tarafından, Fiili Hizmet Süresi Zammı uygulamasının kapsamının genişletilmesi için başlatılan çalışma doğrultusunda; çalışma gurubu tarafından Genel Merkez binamızda bir toplantı yapıldı.

27.03.2017

Sendikamız İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği servisinin koordinasyonunda yürütülen Fiili Hizmet Süresi Zammı uygulamasının çerçevesinin genişletilmesi çalışmaları kapsamında 22 Mart 2017 Çarşamba günü, Genel Merkez binamızda bir değerlendirme toplantısı yapıldı.Toplantıda, çalışma kapsamında hazırlanan teknik raporlar gözden geçirildi, MKE Kurumu'ndan emekli olan üyelerimizle gerçekleştirilen sağlık anketi sonuçları tartışıldı. Ayrıca önümüzdeki günlerde çalışma ile ilgili yapılacak faaliyetler planlandı.

Toplantıya Fiili Hizmet Süresi çalışma gurubundan İş Güvenliği Uzmanı Ceyhun Gürpınar (Petrol-İş Genel Merkez), Yrd.Doç. Hacer Kayhan (Üsküdar Üni.), Yrd.Doç. Rüştü Uçan (Üsküdar Üni.), Kimya Mühendisi Mustafa Cüneyt Gezen (Üsküdar Üni.), Kimya Mühendisi Hasan Tahsin Durmuş ve Stajyer Tuğba Eroğlu (Kocaeli Üni) katıldı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı