• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar Mutlu Akü Grevci İşçileriyle Bayramlaştı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Mutlu Akü Malz. San. A.Ş. ve Mutlu Plastik San. A.Ş. işyerinde greve çıkan üyelerimizle bayramlaştı.

25.06.2017

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar Ramazan Bayramının birinci günü, Mutlu Akü Malz. San A.Ş. ve Mutlu Plastik San. A.Ş. işyerlerinde greve çıkan üyelerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladı.  Bayramlaşma sabahın erken saatlerinde işçilerin fabrika önünde toplanmasıyla coşkulu bir şekilde yapıldı. 25 Haziran Pazar günü sabah saatlerinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde İstanbul 2 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Satılmış Çilli, İstanbul 2 Nolu Şube Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Üyelerimize hitap eden Genel Başkanımız şunları söyledi;  “Grevin 12. gününde siz değerli üyelerimizi merkez yönetimi adına saygıyla selamlıyorum ve bayramınızı kutluyorum. Biz üreten bir fabrikada greve çıktık. Grev bir araçtır. Bu aracı doğru kullanmak lazım. Biz işyerimiz çalışsın daha büyük işler alsın istiyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi ekmeğimizi bir dilim daha arttırma çabasındayız. Petrol-İş olarak, sendikal mücadele ve faaliyetlerimizi sürdürürken üç temel konunun altını çiziyoruz. Günümüz dünya ve ülke koşullarında sendikaların sırasıyla Güvenceli çalışma, Güvenli çalışma ve Geçinilebilir bir ücretle çalışma koşullarını sağlamak için örgütlenmesi ve mücadele etmesi gerektiğini vurguluyoruz” dedi.

Genel Başkan Yaşar ayrıca 35 bini aşkın üyeye sahip bu büyük ailenin bir parçası olan Petrol-İş üyelerinin birlik, beraberlik ve heyecan duygularıyla bu grevi başarıya ulaştıracaklarından emin olduklarını vurguladı.