• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'a Ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu'dan oluşan heyet Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı genel merkezimizde ziyaret etti.

24.08.2016

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu'dan oluşan heyet  Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı genel merkezimizde 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Toplantı esnasında gelen heyet Genel Başkanımıza hediye sundu. Genel Başkanımız da bu nezaket dolu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Petrol-İş 65. yıl prestij albümümüzü takdim etti.

Ayrıca; Avusturya'nın en büyük sendikalarından biri olan ProGe ile yapılan, darbe girişimini kınayan ortak deklarasyon ve Brezilya Kimya İşçileri Sendikası ile yapılan görüşmeler neticesinde, ilgili sendikanın Yönetim Kurulunca Türkiye'deki darbe girişimini kınayan bir metnin imza altına alındığı aktarılarak, bu metinler bir dosya halinde kendilerine takdim edildi.

Ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrasında alınan önlemlerle ilgili olarak; masumiyet karinesine dikkat edilmesi, suçlu ile suçsuzun ayrılması noktasında azami özenin gösterilmesi, özellikle suçlu olduğu kesinleşmemiş masum çalışanların işlerinden edilerek toplumsal bir mağduriyet yaratılmaması noktasında sendikamızın görüşleri ifade edildi.

Kocaeli'den gelen heyete Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar tarafından; sendikalar ve tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin önemi ve fikirlerine itibar edilmesi, ulusal ve uluslararası platformda belirleyici rol oynayabilen sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin dikkate alınması gerektiği belirtildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı