• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizden TPI 1 Ve TPI 2 İşyerlerine Ziyaret

25.11.2016

Merkez Yöneticilerimizden TPI 1 Ve TPI 2 İşyerlerine Ziyaret

Genel Başkanımız  Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz  Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, Şube Başkan Yardımcımız Orhan Zengin, Şube Başkan Yardımcımız (mali) Özgür Şadi, Tetra Pak Ltd. Şti. İşyeri Temsilcilerimiz, Dyo Boya A.Ş. İşyeri Temsilcilerimiz, Toyo Matbaa Mürekkepleri A.Ş. İşyeri Temsilcilerimiz ile Şubemiz Denetim Kurulu Üyesi Kemal Yılmazoğlu, 23.Kasım.2016 tarihinde TPI Kompozit Kanat San. ve Tic. A.Ş. 1 ve 2  işyerlerimizi ziyaret etmiş ve üyelerimizle bir araya gelmişlerdir.

Açış konuşmasını yapan Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu Merkez Yöneticilerimizi  üyelerimize taktim ettikten sonra ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirtip sözü Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'a bırakmıştır. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize hitaben bir konuşma yaparak arkadaşlarımızı selamlamıştır.

Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yöneticilerimize fabrika İKA Müdürü Emre Oğuz Ve İşletme Müdürü Güney Özaltan eşlik etmişlerdir.
İzmir Şube Yönetici Ve Temsilcileri olarak Genel Merkez Yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.