• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Adana Şubemize Ziyaret

20.09.2016 ve 21.09.2016 tarihinde Genel Merkez Yöneticilerimiz, Adana Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldi.

22.09.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Adana'ya giderek işyeri ziyaretlerinde bulundular. Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez ve Adana Şube Yöneticilerimiz de bu ziyaretlerinde onlara eşlik etti.

Genel Merkez Yöneticilerimiz ilk olarak, 20 Eylül Salı günü Adana Şubemizin örgütlü olduğu Ceyhan BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, Dörtyol BOTAŞ İşletme Müdürlüğü, İskenderun Gübre Fabrikası, BOTAŞ İnternetional, Toros Tarım Sanayi A.Ş. işyerlerini ziyaret etti. Ardından 21 Eylül Çarşamba günü Sasa ve İndoroma işyerlerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize ,sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genel Merkez Yöneticilerimiz üyelerimizle görüş alışverişinde bulunup, işveren vekilleriyle de görüşmeler  yaptılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı