• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Hain Saldırıları Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz!

TERÖR BU KEZ BİR ÜYEMİZİN AİLESİNİ VURDU

Diyarbakır'da gerçekleşen bombalı araç saldırısında Gebze Şubemizden üyemiz ağır yaralanırken, ailesinden 5 kişi hayatını kaybetti.

11.08.2016

Diyarbakır'da  Sur ilçesinde polis aracına düzenlenen saldırıda hepsi aynı aileden 5 sivil hayatını kaybetti. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde de polis aracının geçişi sırasında düzenlenen saldırıda 1 polis ve 2 sivil hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.

Mardin’de Kızıltepe Devlet Hastanesi önünde Diyarbakır'ın Sur ilçesi Bağıvar Mahallesi'nde yaşanan patlamaların polis servis aracı geçerken yaşandığı belirtildi.

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ndeki PKK'lı teröristlerin polis servis midibüsüne bombalı saldırısında bir polis memuru şehit olurken, 2 sivil hayatını kaybetti, 15 sivil vatandaş ise yaralandı. Yaralılardan durumları ağır olan 6 polis ve 13 sivilin hastanede tedavisi sürüyor.

Diyarbakır'da polis servis aracının geçişinde patlama
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde polis servis aracına  PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda 5 kişi öldü, 5'i polis memuru 12 kişi yaralandı.Yaralılar,  112 Acil Servis ekiplerince ildeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sendikamızın Gebze Şubesinde örgütlü Plascam işyerinde çalışan üyemiz Muhammed Aydın ve Kayınpederi Necati Yıldırım'ın ağır yaralandığı saldırıda, Aydın'nın eşi Demet Yıldırım Aydın (31), çocukları Oğuz Kaan Aydın (8), Ceylinnaz Aydın (3), kayınvalidesi Behiye Yıldırım (52) baldızı Derya Yıldırım, hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan, Demet ve eşi  üyemiz Muhammed Aydın'ın çocukları Oğuz Kaan ve Ceylinaz, anne ve babalarını ziyaret etmek amacıyla Diyarbakır'a geldikleri, Yıldırım ailesinin de misafirlerini gezdirmek için On Gözlü Köprü mevkisinde bulunduğu öğrenildi.

Üyemiz Muhammed Aydın'ın ailesinin cenazesi yarın Gebze Mustafa Paşa Camii'nden cuma namazını müteakkip kaldırılacaktır.

Petrol-İş Sendikası olarak bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da  acil şifalar diliyoruz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı