• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ankara Şubemizin Örgütlü Olduğu İşbir Optik'te Yeni Üye Eğitimi Yapıldı

Sendikamız Ankara Şubesi'nin örgütlü olduğu İşbir Optik işyerinde 18 Aralık Pazar günü yeni üye eğitimi yapıldı. Eğitime, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda da katıldı.

19.12.2022

Sendikamız Ankara Şubesi'nin örgütlü olduğu İşbir Optik Sanayi Anonim Şirketi işyerinde 18 Aralık Pazar günü yeni üye eğitimi yapıldı. Ankara Şubemiz konferans Salonunda yapılan eğitime yaklaşık 50 üyemiz katıldı.

Eğitimde, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Ankara Şube Başkanımız Ali Haluk Koşar, Başkan Yardımcılarımız Murat Yıldırım ve İsmet Özen (Mali) de yer aldı. Ankara Şube Başkanımız Ali Haluk Koşar'ın selamlaması ile başlayan yeni üye eğitimi, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimizin açış konuşmasıyla devam etti. Niyazi Recepkethüda burada yaptığı konuşmasında Petrol-İş Sendikası'nın eğitimlere her zaman öncelik verdiğini, yaptığı eğitimlerin de bir okul işlevi gördüğünün altını çizdi. Örgütlü işçi sınıfı ve örgütlü toplum yaratılmasında sendikal eğitimlerin hayati öneme sahip olduğunu belirten Recepkethüda, tüm kademelerdeki eğitimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Saat 10.00'da başlayan ve sendikamız Eğitim Uzmanı Esra Keskin tarafından verilen Yeni Üye Eğitimi saat 15.00'da sona erdi. 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı