• Genel başkanlardan Bericap'a destek ziyareti

Bericap işçilerini, direnişlerinin 96. gününde Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, Deri-İş Genel Başkanı Musa Servi ve Basın-İş İstanbul Şube Başkanı Levent Dinçer ziyaret etti.
  • Bericap Direnişi'nin 71. gününde Türk-İş'ten kumanya desteği

Türk-İş, Bericap direnişinin 71. gününde işçilere kumanya dağıttı.
  • Kadın Grupları ve Feministler Bericap'taydı

Bericap Direnişi 20. gününe girerken, destek amacıyla fabrika önüne gelen kesimlere bir yenisi daha eklendi. 11 Ocak Salı günü, İstanbul'daki  kadın örgütü temsilcileri ve feministlerden oluşan bir grup kadın, direnişteki işçilerle dayanışmak üzere Bericap'taydılar.
  • KESK eylemine destek

25 Kasım 2009 tarihinde kamu çalışanlarının 1 günlük grev eylemi Kırıkkale'de de geniş katılımla gerçekleşti.
  • Eti Gıda işçilerinin grevini destekliyoruz

Tek Gıda-İş Sendikası üyesi Eti Gıda işçilerinin grevini destekliyoruz.
  • Novamed grevci işleri desteğinizi bekliyor

Petrol-İş’in Mersin şubesinde örgütlü, Antalya Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren yabancı sermayeli Novamed GmbH firması işçilerinin 26 Eylül’de başlayan grevi 15’inci gününde…
  • Kamu çalışanlarının mücadelesine destek

Şubemizin de içinde yer aldığı Ankara Sendika Şubeleri Platformu 23 Ağustos 2006 Çarşamba günü Toplu görüşme süreci içerisinde yetkili olan Kamu Çalışanları Konfederasyonlarını ziyaret ederek mücadelelerinde başarılar diledi.
  • Kamu çalışanlarının mücadelesine destek

• Kocaeli şube Tabosan işçilerinin yanında

Birleşik Metal-iş Sendikasına üye oldukları için işten atılan 17 işçi arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla Tabosan fabrikası önündeki eyleme Petrol-İş Kocaeli şubesi de destekte bulundu.
  • Tüpraş eylemine Petrol-İş’in örgütlü olduğu bütün işyerlerinden destek

Tüpraş’ın Koç-Shell ortaklığına devrini protesto etmek için bugün iş bırakma eylemine başlayan sendikamız üyesi Tüpraş işçilerinin eylemine destek ve Tüpraş’ın devrine karşı örgütsel tavrımız, örgütlü olduğumuz bütün işyerlerinde 27 Ocak Cuma günü sabah 2 saat işbaşı yapılmayarak ortaya konulacak.