• Genel Sekreterimiz Ahmet Kabacadan Kale Kayışları Direnişine Destek Ziyareti

Trakya Şubemizin örgütlenme faaliyetini sürdürdüğü Silivri'de bulunan Kale Kayışları fabrikasındaki işçilerin, ağır çalışma koşulları, fabrikada artık sıradan bir olay haline gelen kazalar, üretimin işçi sağlığı ve iş güvenliğinin hiçe sayılarak devam ettirilmesine karşı 6 Mart'ta başlattıkları direniş 14 gündür kararlılıkla devam ediyor.
  • Bandırma Şubemizden EYT Mitingine Destek

17 Mart 2019 Pazar günü Bandırma Şube Yönetim Kurulumuz ve Bandırma Şubemize bağlı işyerinden 35 üyelerimiz İstanbul Maltepe'de gerçekleştirilen "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" mitingine destek verdi
  • Bandırma Şubemizden Varlık Fonu ile İlgili Açıklama

14 Mart 2019  Perşembe günü  saat 11:45' de Bandırma Şubemize bağlı Boraks işyerinde ve saat 12:30'da  da Sülfirik Asit Yemekhanesinde "VARLIK FONU" ile ilgili üyelerimize bilgilendirme yapıldı.
  • Mutlu Akü ve Mutlu Plastik İşyerlerinde TİS İmzalandı

16 Mart 2019 tarihinde günü İstanbul 2 Nolu Şubemize  bağlı olan Mutlu Akü ve Malz.. San A.Ş ve Mutlu Plastik işyerinde  yeni dönem toplu iş sözleşmesi  genel merkezimizde imzalandı.

Yeni Zelanda’da Gerçekleştirilen Müslümanlara Yönelik Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz..!

Merkez Yönetim Kurulu'muz, 15 Mart Cuma günü Yeni Zelanda’da, Cuma Namazındaki Müslüman Cemaate yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan bir mesaj yayınladı.

Ankara Şubemize Ziyaret

12 Mart  Salı günü Ankara Şubemizin örgütlü olduğu Alpla Plastik'de çalışan üyelerimiz Ankara Şubemizi ziyaret ederek yeni dönem toplu iş sözleşmesinin kazanımlarından dolayı yöneticilerimize teşek

Adana Şubemizden Alpla Plastik İşyerine Ziyaret

12.03.2019 tarihinde Adana Şube Başkanımız Abdülmecit Dönmez Adana Şubemize bağlı olan Alpla Plastik A.Ş. işyerini ziyaret ederek üyelerimizle bir toplantı gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Standard Profil İşyerinde

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar Düzce Şubemizin örgütlenme mücadelesini yeni tamamladığı Standard Profil Ege işyerindeki üyelerimizle, Sendikal Eğitim Programı vesilesiyle Manisa'da bir araya geldi.

Düzce Şubemizde 8 Mart

Düzce Şube Başkanımız Muzaffer İşık, Başkan Yardımcılarımız İbrahim Çelik, Mustafa Emel ve işyeri temsilcilerimiz ile birlikte örgütlü olduğumuz Standard Profil’de çalışan kadın üyelerimizin 8 Mart

Aliağa'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çoşkusu

Aliağa’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü coşkusu yaşandı. Demokrasi Meydanı’nda toplanan kadınlar 8 Mart coşkusunu doyasıya yaşadı.

Aliağa Şubemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Aliağa Şube Başkanımız Ahmet Oktay, Şube Başkan Yardımcılarımız Veysel Gündüz ve Mevlüt Çınar, örgütlü olduğu işyerlerinde baştemsilciler ve temsilcilerin de ka

Durden’de TİS İmzalandı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu DURDEN PLASTİK ÜRÜN VE YAPIŞ FİLM TİC SAN. A.Ş’de yeni dönem  toplu iş sözleşmesi 7 Mart Perşembe günü genel merkezimizde imzalandı.

Sayfalar