• Hidrojen Peroksit İşyerine Ziyaret

26 Ocak Perşembe günü sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda Bandırma Şubemizin örgütlü olduğu Hidrojen Peroksit işyerini ziyaret ederek üyelerimiz ve Hidrojen Peroksit Fabrikası Genel Müdürü Yunus Düzmekik’le biraraya geldiler. Saat 10.00’da gerçekleşen ziyarette Genel Merkez Yöneticilerimize Bandırma Şube Başkanımız Tuncay Topuz ile Başkan Yardımcıları Ahmet Kınay ve Yalçın Karacaoğlu, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hidrojen Peroksit Fabrikası baştemsilci ve temsilcilerimiz eşlik etti.
  • Bandırma Şubede Yeni Üye Eğitimi Yapıldı

Sendikamız Bandırma Şubesinin örgütlü olduğu işyerlerini kapsayan Yeni Üye Eğitimi yapıldı. Eğitime sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda da katıldı.
  • Kocaeli Şubemize Ziyaret

Aliağa Şube Başkanımız Hasan Toptan, Başkan Yardımcılarımız Gökhan Karataş ve Coşkun Tiktaş (Mali), Kocaeli Şubemizi 25 Ocak 2023 tarihinde ziyaret etti.
  • Merkez Yönetim Kurulumuzdan Kandil Mesajı

Tüm İslam aleminin, milletimizin ve üyelerimizin mübarek Regaip Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

DYO Boya İşletmesinde TİS Müzakereleri Başladı

Gebze ve İzmir Şubelerimizin örgütlü olduğu DYO Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş İşletmesi için yeni dönem ilk TİS oturumu 24 Ocak Salı günü Genel Merkezimizde yapıldı.

Aypol’da TİS Görüşmelerine Başlandı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin kapsamında bulunan Aypol Solvent ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş işyeri için yeni dönem ilk TİS oturumu 24 Ocak Salı günü Genel Merkezimizde yapıldı.

Merkez Yöneticilerimiz Kırıkkale Şube Temsilciler Kurulu Toplantısına Katıldı

Sendikamız Kırıkkale Şubesi Temsilciler Kurulu toplantısı bugün (24 Ocak) yapıldı. Saat 10.00'da başlayan toplantıya sendikamız Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda katıldı.

Sanofi’de TİS Müzakereleri Başladı

Trakya Şubemizin örgütlü olduğu Sanofi İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi işyeri için yeni dönem ilk TİS oturumu 23 Ocak Pazartesi günü Genel Merkezimizde yapıldı.

Toros Tarım’da TİS Müzakerelerine Başlandı

Adana ve Mersin Şubelerimizin kapsamında bulunan Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş işyeri için yeni dönem ilk TİS oturumu 20 Ocak Cuma günü Tekfen Holding binasında  yapıldı.

TPI 1 ve TPI 2 İşyerinde TİS Görüşmeleri Başladı

İzmir Şubemizin kapsamında bulunan TPI 1 ve TPI 2 işyeri için yeni dönem ilk TİS oturumu 20 Ocak Cuma günü Genel Merkezimizde yapıldı.

Genel Başkanımıza Ziyaret

20 Ocak Cuma günü İstanbul 2 Nolu ve Ankara Şubelerimizin örgütlü olduğu Mehmetçik Vakfı işyeri Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral Engin Durak ile Şirket Koordinatörü Emekli Albay Menderes Türkileri Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkanımıza, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut eşlik etti.

İskenderun Gübre'de Değerlendirme Toplantısı

11 Ocak Çarşamba günü sendikamız Adana Şube Başkanı Bülent Kılıççıoğlu şubemizin örgütlü olduğu İskenderun Gübre işyerini ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldi.

Sayfalar