• Toros Tarım’da TİS Görüşmeleri

Adana ve Mersin Şubelerimizde örgütlü olan Toros Tarım İşletmesi’nde taraflar sendikamız genel merkezinde 3 Mart 2021 tarihinde biraraya gelerek, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde dördüncü görüş
  • Genel Başkanımız Süleyman Akyüz TBMM’de

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Ankara Şube Başkanımız Ali Haluk Koşar 25 Şubat Perşembe günü Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanlığını yürüten Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret ettiler.  Görüşmede, ekonomik gelişmeler ve sendikal gündeme dair pek çok konuda değerlendirmelerde bulunuldu.
  • İstanbul 2 Nolu Şube Yöneticilerimizden Ziyaret

24 Şubat Çarşamba günü İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Engin Bedir, Başkan Yardımcılarımız Muhammet Kayar ve Fikret Tiftik (Mali) örgütlü olduğumuz İstanbul Enerji işyeri Genel Müdürü Yüksel Yalçın
  • Petkim İşyeri’nde Çalışan Üyemiz Veli Uluyüz Vefat Etmiştir

Aliağa Şubemize bağlı Petkim İşyerinde çalışan üyemiz Veli Uluyüz (Etilen Fab.

BAŞKANLAR KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ YAYIMLANDI

Petrol-İş Sendikası Başkanlar Kurulu, 18 ŞUBAT 2021 tarihinde İstanbul’da toplanarak ülkemizde emeğe ilişkin güncel gelişmeleri ve örgütsel çalışmalarını değerlendirmiştir.

Başkanlar Kurulu Toplandı

29. Dönem 4. Olağan Başkanlar Kurulu 18 Şubat Perşembe günü sendikamız Genel Merkezinde toplandı. Toplantıda ülkemizde yaşanan güncel gelişmeler,  emeğin gündemini oluşturan başlıklar ve Petrol-İş’in idari ve örgütsel yapısı değerlendirildi.

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Kandil Mesajı

Tüm İslam aleminin, milletimizin, üyelerimizin ve emeği ile geçinen tüm emekçilerin mübarek Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

İstanbul Enerji İşyerinde TİS Taslak Çalışması

İstanbul 2 Nolu Şubemiz kapsamında bulunan İstanbul Enerji San. ve Tic.

Shell&Turcas İşyerinde Çalışan Üyelerimizden Protesto Eylemi

Kocaeli Şubemizde örgütlü Shell&Turcas Petrol A.Ş.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

Irak’ın kuzeyinde Gara bölgesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü tarafından kaçırılmış olan 13 vatandaşımızın, ne yazık ki, naaşlarına ulaşılmıştır.

Mersin Şubemizde Temsilciler Kurulu Toplandı

Sendikamız Mersin Şubesi Temsilciler Kurulu 11 Şubat Perşembe günü şubemizde, şube yöneticilerimiz ve işyeri sendika temsilcilerinin katılımıyla toplandı.

Standard Profil İşyerinde TİS Görüşmeleri Başladı

Düzce Şubemizin kapsamında olan  Standard Profil İşyeri için yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri genel merkezimizde 8 Şubat Pazartesi günü yapıldı.

Sayfalar