• 15 TEMMUZ’UN 4. YILI

Merkez Yönetim Kurulumuz 15 Temmuz dolayısıyla bir açıklama yayımladı.
  • Gebze Şubemizde Bildiri Dağıtımı

Kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için örgütlü olduğumuz işyerlerimizde ve şubelerimizde eylem ve etkinlikler devam ediyor.
  • Aliağa'da İmza Kampanyası

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri son dönemde gündemde olan kıdem tazminatının fona devredilmemesi için bir imza kampanyası düzenledi.
  • Adana'da "Kıdemime Dokunma" Eylemi

Konfederasyonumuz Türk-İş'in kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için başlattığı eylem ve etkinlikler devam ediyor.

Trakya Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Sendikamız Trakya Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu 12 Temmuz Pazar günü Lüleburgaz’da yapıldı. Seçim sonuçlarına göre Mehmet Kaya Şube Başkanlığına seçildi.

Medipol Hastanesi ile Kurumsal Anlaşma Yapıldı

Üyelerimizin ve 1. derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden daha uygun ücretlerle ve daha sağlıklı hizmet alabilmesi için Medipol  Hastaneleri ile kurumsal anlaşma sağlanmıştır.

Bursa'da Kıdem Tazminatı Standı

Kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için şubelerimizde eylemlerimiz devam ediyor. Bursa Şubemiz 9-10 Temmuz tarihlerinde, Orhangazi’de bir stand açtı.

SASA'da Bilgilendirme Açıklaması

SASA'da aylardır devam eden toplu sözleşme görüşmeleri, greve saatler kala anlaşmayla sonuçlandı.  9 Temmuz gece geç saatlere kadar yapılan görüşmeler neticesinde taraflar ortak bir paydada buluşar

SASA İşyerinde Greve Saatler Kala Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Adana Şubemizde örgütlü SASA'da TİS İmzalandı

Contitech Yöneticilerinden Sendikamıza Ziyaret

9 Temmuz Perşembe günü, Contitech Lastik San. A.Ş.  Genel Müdürü Şirzat Karayel ve İK Müdürü Tolgahan Ersoy genel merkezimizi ziyaret etti.

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Açıklama

Merkez Yönetim kurulumuz, Sakarya’da meydana gelen ikinci havai fişek patlamasına ilişkin bir açıklama yayınladı.

İstanbul 2 No'lu Şubemizde Kıdem Tazminatı Eylemi

Kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için örgütlü olduğumuz işyerlerinde eylemlerimiz devam ediyor.

Sayfalar

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Dünya ve ülkemiz, pandemi nedeniyle olağanüstü koşullardan geçmektedir. Normalleşme adımlarının atılmaya başlanması, bu sürecin çalışma hayatında işçilere yaptığı olumsuz etkileri henüz ortadan kaldırmamıştır. Aksine normalleşme ile birlikte oluşan ortamda, bazı işverenlerin bu durumu fırsata çevirme niyetlerini ortaya koyduğuna tanık olunmaktadır. İşçilerin bazı kazanılmış haklarının geri alınması girişimlerine pandemi süreci bahane edilmektedir. Hükümetin henüz ayrıntılarını açıklamadığı İst...