Neşe Plastik Çalışanları İçin Piknik Düzenlendi

15 Temmuz Pazar günü İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Neşe Plastik işyerindeki üyelerimiz için Polonezköy'de piknik düzenlendi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ…!

Merkez Yönetim Kurulumuz 15 Temmuz Darbe Girişiminin ikinci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Flormar İşçileri Ulusal Kanal’da Canlı Yayında Olacak

Yarın  (14 Temmuz Cumartesi) saat 14.00’da sendikalaştıkları için işten atılan ve yaklaşık iki aydır direnişte olan Flormar İşçilerinden Nurhan Güler ile Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz Ulusal

Mersin Şubemiz ile Sınav Ortaokulu Arasında Kurumsal Anlaşma

Sendikamız ile Mersin Sınav Ortaokulu arasında üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsayacak şekilde indirim anlaşması yapılmıştır.
Tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Mersin Şubemiz ile Özel Şebnem İlkokulu Arasında Kurumsal Anlaşma

Sendikamız ile Mersin Beş Mevsim Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Özel Şebnem İlkokulu arasında üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsayacak şekilde indirim anlaşması yapılmışt

Üyemizin Sportif Başarısı

Kocaeli Şubemizin örgütlü olduğu Gübretaş işyerinde çalışan üyemiz Çetin Korkmaz’ın antrenörlüğünü yaptığı Murat Matugen, Elazığ'da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda 74 kg'da Türkiye 3.s

Kocaeli Şubemizden Flormar İşçilerine Dayanışma Ziyareti

Kocaeli Şubemiz, Gebze Şubemizin öncülüğünde örgütlenen ve örgütlendikleri için işten çıkarılan Flormar işçilerine direnişlerinin 58.gününde dayanışma ziyaretinde bulundu.

Aktaş İşyerinde TİS Görüşmeleri Başladı

Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Aktaş Hava Süspansiyon Sistemleri San. Tic A.Ş işyeri için Toplu iş Sözleşmesi görüşmeleri genel merkezimizde 12 Temmuz Perşembe günü başladı.

Sayfalar

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...