Petrol-İş, Mısır Genel Petrol İşçileri Sendikasını Ziyaret Etti

Petrol-İş Sendikası heyeti 5-10 Şubat 2024 tarihlerinde Mısır Genel Petrol İşçileri Sendikası’nın davetlisi olarak Mısır’a gitti. Petrol-İş Sendikası olarak ilk resmi ziyaretimizi yaptığımız Mısır Genel Petrol İşçileri Sendikası ile farklı günlerde uzun süren iki ayrı toplantı yapıldı.

Mersin Şube Eski Başkanımız Erçin Çulcu'nun Acı Günü

Mersin Şube eski Başkanlarımızdan Erçin Çulcu'nun babası Ali Arslan Çulcu vefat etmiştir. Cenazesi yarın (10.02.2024) cumartesi günü saat 12:30'da Tarsus şehir mezarlığına defnedilecektir.

Genel Yönetim Sekreterimiz Ali Haluk Koşar'ın Acı Günü

Genel Yönetim Sekreterimiz Ali Haluk Koşar’ın annesi Zahide Koşar 8 Şubat Perşembe günü vefat etmiştir. Merhume Zahide Koşar’a Allah’tan rahmet, Genel Yönetim Sekreterimiz Ali Haluk Koşar’a, Koşar ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Merhume Zahide Koşar’ın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kahramanmaraş’ta defnedilecektir. (Adres: Ahmet Bozdağ Taziye Evi Pazarcık Kahramanmaraş) Merkez Yönetim Kurulu adına Süleyman AKYÜZ Genel Başkan

Ece Boya’da TİS Görüşmelerine Başlandı

İstanbul 2 Nolu Şubemizde örgütlü olan Ece Boya işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi müzakeresinin ilk toplantısı tarafların katılımıyla 7 Şubat Çarşamba günü genel merkezimizde yapıldı. Başlayan Ece Boya toplu iş sözleşmesinin taraflara Ece Boya işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Miraç Kandili Mesajı

Tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve üyelerimizin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kahramanmaraş depremleri sebebiyle kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza ve üyelerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Merkez Yönetim Kurulu adına Süleyman AKYÜZ Genel Başkan

Nitto İşyerinde TİS Taslak Çalışması Yapıldı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Nitto işyerinde yeni dönem TİS taslak çalışması 6 Şubat Salı günü sendikamız Genel Merkezinde yapıldı.

Mutlu Akü İşyerinde TİS İmzalandı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Mutlu Akü İşyerinde, 8 Kasım 2023 tarihinde başlayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde, 6 Şubat sabah saatlerine kadar süren toplantı sonucunda anlaşmaya varıldı.

Kırıkkale Şubede Yeni Üye Eğitimleri Sona Erdi

Sendikamız Kırıkkale Şubesinin örgütlü olduğu Tüpraş, Makine Kimya ve Petlas işyerlerinde yeni üye eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimler 30 – 31 Ocak tarihlerinde yapıldı.

Sayfalar