Türk-İş Genel Kurulu Sonlandı

Türk-İş’in 23. Olağan Genel Kurulu “Emeğimizden de Vatanımızdan da Vazgeçmeyeceğiz” sloganıyla 5-7 Aralık tarihlerinde Ankara’da yapıldı. Seçimler sonucunda mevcut Başkan Ergün Atalay yeniden Türk-İş Genel Başkanlığına seçildi.

Aliağa Şubemizde Yeni Üye Eğitimi

Aliağa şubemizde örgütlü işyerlerinde yeni üye eğitimi 5 Aralık 2019 tarihinde yapıldı.

Petkim ve Star Rafinerisi İşyeri Toplu İş Sözleşme Taslak Çalışması Tamamlandı

2020 Ocak ayında başlayacak olan Petkim ve Star Rafinerisi işyerlerinde toplu iş sözleşmesi taslak çalışması 03 Aralık 2019 Salı günü Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut ve Toplu İş Sözleşme Uzmanı Özgün Çelik'in katılımıyla Aliağa Şubemiz toplantı salonunda gerçekleşti.

Merkez Yöneticilerimize Hayırlı Olsun Ziyareti

2 Aralık Pazartesi günü  Tekno Kauçuk İşyeri Eski Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Doğan sendikamızı ziyaret etti.

Emekli Plaket Töreni

Botaş Doğalgaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü Yapracık işyerimizde emekli olan Ali Kaya’ya Şube Başkanımız Ali Haluk Koşar ve Başkan Yardımcımız Sabri Polat plaket verdiler.

Ankara Şubemize Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Ankara Derneği 29 Kasım 2019 tarihinde Ankara Şubemizi ziyaret ettiler.

Trakya Şubemizde Eğitim

Trakya şubemize bağlı Veritas işyerinde yeni üye eğitimi 1 Kasım 2019 tarihinde yapıldı.

Ankara Şubemizden Ziyaret

27 Kasım 2019 Çarşamba günü, Ankara Şube Başkan Yardımcımız Sabri Polat, BOTAŞ Çarşamba Şube Müdürlüğü temsilcimiz Yüksel Erkoç ve üyemiz Tevfik Fikret makamında ziyaret ettiler.

Sayfalar