Kocaeli Şubemiz Kıdem Tazminatına Sahip Çıktı

Konfederasyonumuz Türk-İş'in kararı doğrultusunda  29 Haziran 2020 tarihinde Türk-İş'e bağlı sendikalar Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı, kitlesel basın açıklamaları yaptı.

Kocaeli Şubemizde Temsilciler Kurulu

Kocaeli Şubemizin Temsilciler Kurulu 30 Haziran Salı günü şubemizde, şube yöneticileri, baştemsilci ve temsilcilerimizin katılımıyla toplandı.

Üyemiz Irkım Erçak Vefat Etti

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Polimer işyerinde çalışan üyemiz 28.04.1976 doğum tarihli Irkım Erçak beyin kanaması nedeniyle 29 Haziran 2020 Pazartesi günü vefat etmiştir.

Mersin'de "Kıdemime Dokunma" Açıklaması

Mersin Şubemiz kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için Türk-İş'in kararı doğrultusunda yapılan ortak basın açıklamasına katıldı.

Düzce Şubemizde Kıdem Tazminatı Açıklaması

Konfederasyonumuz Türk-İş'in kararı doğrultusunda bugün Türkiye'nin her yerinde kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için sendikalar basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gebze Şubemiz Kıdem Tazminatı Hakkı İçin Alanda

Gebze Şubemiz kıdem tazminatı hakkına sahip çıkmak için Türk-İş'in kararı doğrultusunda yapılan ortak basın açıklamasına katıldı.

Adana Şubemizde Değerlendirme Toplantısı

Adana Şubemizde örgütlü SASA Polyester işyerinde toplu sözleşme görüşmeleri pandemi sebebiyle bir süredir yapılamıyordu.

Batman Şubemizde Kıdem Tazminatı Açıklaması

Konfederasyonumuz Türk-İş'in kararı doğrultusunda  29 Haziran 2020 tarihinde kıdem tazminatı fonunun yeniden gündeme getirilmesi üzerine Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı, kitlesel basın toplantılar

Sayfalar

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR