TPIC İşyerinde TİS Müzakereleri Başladı

Ankara Şubemizin örgütlü olduğu TPIC işyeri  toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 31 Temmuz 2019 tarihinde Ankara Şubemizde başladı.

Genel Başkanımız Standard Profil Ege İşyerindeki Üyelerimizle Bir Araya Geldi

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar örgütlenme çalışması başarıyla tamamlanan Standard Profil Ege işyerindeki üyelerimizi ziyaret ederek çoşkularını paylaştı.

Tüketicinin Korunması, Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesine Adana Şubemizden Katılım

25/07/2019 tarihinde, Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi, Tüketici Hakem Sistemini Düzenleyici Bir Araca Dönüştürme Faaliyetleri 9.

Trelleborg İşyerinde TİS Görüşmeleri Başladı

Gebze Şubemizin kapsamında olan Trelleborg İstanbul Endüstriyel Hortumlar San ve Tic.

STANDARD PROFİL EGE’DE SÖZLEŞME İMZALANDI

Manisa’da kurulu bulunan Standard Profil Ege işyeri ile sendikamız arasında yürütülen görüşmeler neticesinde 19 Temmuz Cuma günü toplu iş sözleşmesi bağıtlandı. Sözleşme görüşmelerinde sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Düzce Şube Yönetimi ve işyeri temsilcileri ile işveren yetkilileri yer aldı.

DEMO PLASTİK SENDİKALI OLACAK!

Bursa Şubemiz öncülüğünde örgütlendiğimiz Demo Plastik işyerinde, 12 Temmuz Cuma günü geniş katılımlı basın açıklaması yapıldı.

Solar İşyerinde TİS Bilgilendirme Toplantısı

Bursa Şubemizin yeni örgütlendiği işyerlerinden Solar Patlayıcı Maddeler A.Ş.’de Toplu iş sözleşmesinin imzalanması üzerine,Şube Başkan Yardımcımız Hüseyin Gürkaş, Başkan Yardımcımız (mali) Ersin B

Solar Patlayıcı'da TİS İmzalandı

Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Solar Patlayıcı'da Toplu İş Sözleşmesi 17 Temmuz Çarşamba günü imzalandı.

Sayfalar

Genel Kurulumuz 31 Ağustos-1 Eylül'de Toplanıyor

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş) 28.Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos - 1 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında sendikamızın Altunizade Mah. Kuşbakışı Cad. No:23 Üsküdar İstanbul adresinde aşağıdaki yazılı gündem ile toplanacaktır. Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 07-08 Eylül 2019 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem ile yapılacaktır. Delegelere ve ilgililere duyurulur. Petrol-İş Send...