Bursa Şubemizde Bilgilendirme Toplantısı

Bursa Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden Aktaş Hava Süspansiyon Sistemleri A.Ş. işyerinde yaşanan gelişmeler ile ilgili 11.01.2022 Salı günü şubemizde bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Şube Başkanımız Ersin Birgül, sendikamız avukatı Av. İrfan Taşkın ve Aktaş işyerimizden temsilcilerimiz ve üyelerimiz katılmıştır.

Mersin Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Sendikamız Mersin Şubesinin 19. Olağan Genel Kurulu 8 Ocak Cumartesi günü yapıldı. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Erdem İyim Mersin Şube Başkanı oldu.

Üyemiz Aydın Edis Vefat Etmiştir

Ankara Şubemizin örgütlü olduğu TPAO Genel Müdürlüğü İşyerimiz çalışanı üyemiz Aydın EDİS uzun süredir mücadele verdiği hastalığı nedeniyle 10 Ocak 2022 Pazartesi günü vefat etmiştir.

Ece Boya'da Toplu Sözleşme Görüşmeleri Başladı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Ece Boya Kimya San. ve Tic. A.Ş işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmelerinin ilki, 5 Ocak Çarşamba günü sendikamızda yapıldı.

Üyemiz İbrahim Halil Kay Vefat Etti

Batman Şubemizde örgütlü İbrahim Halil Kay, 2 Ocak Pazar günü trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Petrol-İş, Metal İşçileri ile Dayanışma İçin Kocaeli’deydi

Sendikamız Genel Merkez Yönetimi ve Şubeleri, Türk Metal Sendikası ile Metal Sanayii İşverenleri Sendikası (MESS) arasında devam eden MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması üzerine, Türk Metal Sendikası’nın Kocaeli’de düzenlediği düzenlediği “Metal Emekçileri Büyük Yürüyüşü ve Mitingi”ne katıldı.

Üyemiz Fatih ARAS Vefat Etmiştir

Aliağa Şubemizde örgütlü Petkim Petrokimya İş Sağlığı ve İş Güvenliği çalışanı üyemiz Fatih Aras geçirdiği trafik kazası sonrası vefat etmiştir.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Yeni Yıl Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Sayfalar