Yeni Örgütlendiğimiz Pasel İşyerinde TİS İmzalandı

Gebze Şubemizin yeni örgütlendiği Pasell Beyaz Eşya Yan Sanayi Tic. Ltd. Şti. İşyerinde TİS imzalandı.

Grev Hakkı Kullanılamaz Hale Getirilmiştir

Soda Sanayii A.Ş. grevimiz Cumhurbaşkanı kararıyla 60 gün süreyle ertelenmiştir. Bu kararla işçi sınıfının grev hakkı elinden alınmıştır. Bu yasakçı anlayış, demokrasi ve sosyal hukuk devleti ilkeleri ile bağdaşmadığı gibi emekçilerin iş ve ekmek mücadelesine de ket vurmayı amaçlamaktadır.

Petkim'de İş Kazası

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Petkim işyerinde 5 Ekim Pazartesi, saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada üç üyemiz yaralandı.

Batman Şubemizde Örgütlü NV Turkse Perenco İşyerinde TİS İmzalandı

NV Turkse Perenco işyerinde anlaşma sağlandı.

Kocaeli Şubemizde Temsilciler Kurulu

Sendikamız Kocaeli Şubesi Temsilciler  Kurulu 5 Ekim Pazartesi  günü  şube yöneticilerimiz, baştemsilci ve temsilcilerimizin katılımıyla toplandı.

Bursa Eski Şube Başkan Yardımcımız Hüseyin Gürkaş’ın Babası Vefat Etmiştir

Bursa Eski Şube Başkan Yardımcımız Hüseyin Gürkaş’ın Babası vefat etmiştir. Merhumun  cenazesi, 3 Ekim Cumartesi günü, Gemlik Bursa’da defnedilecektir.

Trakya Şubemizde Örgütlü Jotun Toz Boya’da TİS İmzalandı

Trakya Şubemiz kapsamında olan Jotun Boya San. ve TİC. A.Ş iişletmesinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 1 Ekim Perşembe akşam saatlerinde, tarafların anlaşmaya varmasıyla imzalandı.

Sayfalar

GENEL BAŞKANIMIZIN 70.YIL MESAJI

Yıllar içerisinde emek mücadelesinin en köklü ve en güçlü sendikalarından biri haline gelen Petrol-İş, 70 yaşını kutluyor... Genel Başkanımız Süleyman Akyüz sendikamızın 70. kuruluş yılı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Genel Başkanımızın mesajına aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz. [video:https://youtu.be/7kQu_PWOraA] ...