• Petlas'ta İş Bırakma

Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas işyerinde, Soma'da yaşanan facia sonucu yaşamını yitiren şehit işçiler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve dualar okundu.
  • PETLAS Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş işyerinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kırıkkale Şubemizin kapsamında olan 1018 üyemizin çalıştığı  4 Haziran tarihinde grev kararı alınan PETLAS Lastik  Sanayi ve Ticaret A.Ş işyerinde  1.1.2013 - 31.12.2015 dönemini kapsayan  toplu iş
  • PETLAS'ta Toplu Sözleşme Görüşmesi Yapıldı

Kırıkkale Şubemizin kapsamında bulunan  PETLAS LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş işyerinde Toplu Sözleşme Görüşmesi 5 Şubat tarihinde Genel Merkezimizde yapıldı.
  • Petlas'ta TİS Taslak Çalışması Yapıldı

Kırıkkale şubemiz kapsamında bulunan Kırşehir'de kurulu, Petlas Lastik Sanayi  ve Ticaret A.Ş işyerinde yeni dönem Toplu İş sözleşmesi taslak çalışması  15 Kasım 2012 tarihinde  sendikamız genel me
  • Öztaşkın ve Kabaca Kırıkkale Şube'de...

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ile Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca Kırıkkale Şubemize bağlı işyerlerini ziyaret etti. 25-26 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleşen ziyaretlerin ilki Petlas işyerinde Petlas Yönetimi ile gerçekleşti.
  • ÖZTAŞKIN VE DOĞANGÜL PETLAS'TA...

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül 22 Haziran 2012 tarihinde Petlas Lastik Fabrikası işyerine, Kırıkkale Şube yöneticileri, Tüpraş işyeri temsilcileri, MKEK Barut işyeri temsilcileriyle birlikte ziyarette bulundular. İşyerinde Petlas yöneticilerinden Genel Müdür Yardımcısı Yahya Ertem ve İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan ile görüşen yöneticilerimiz Petlas'ın genel durumu hakkında bilgi aldılar.
  • Petlas'ta kadro sevinci

Kırşehir'de kurulu Petlas Lastik Sanayi işyerinde müteahhit-taşeron işçisi olarak çalışan yaklaşık 300 işçi 27.10.2011 tarihinde, Petlas işvereni ile Petrol-İş Sendikası işyeri temsilcileri ve Kırıkkale Şube yöneticilerinin katılımı ile protokol imzalanarak kadroya alındı.
  • Kırşehir'de kurumlar arası futbol turnuvası

05-28 Ekim tarihleri arası Kırşehir'de düzenlenen 30 kurumun katıldığı turnuvada Petlas'ta çalışan üyelerimiz sendikamız Petrol-İş adına kurdukları takım büyük bir başarı sağlayarak finale kadar yükseldi fakat penaltı atışları sonucu turnuvayı 2. olarak bitirdi.
  • Kırşehir'de lokal açılışı yapıldı

Kırşehir'de kurulu Petlas Lastik Fabrikası'nda çalışan üyelerimizin kullanacağı lokal açılışı yapıldı.
  • Kırşehir'de lokal açılışı yapıldı

Sayfalar