• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Şube Genel Kurulu

Adana Şubemizin 15. Olağan Genel Kurulu Yapıldı; Bülent Kılıççıoğlu Şube Başkanı Oldu

Sendikamız Adana Şubesinin 15. Olağan Genel Kurulu 3 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Bülent Kılıççıoğlu Şube Başkanı oldu.

06.09.2022

Adana Şubemizin 15. Olağan Genel Kurulu 3 Eylül 2022 tarihinde Adana Büyük Sürmeli Oteli’nde yapıldı. Genel Kurula Genel Merkez Yöneticilerimiz, sendikamız şube başkanları ve yöneticileri, Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şubeleri ile şubemize bağlı işyerlerinden delegelerin yanı sıra üyelerimiz katıldı.

Sabah 10:00 da başlayan Adana Şube Genel Kurulu saat 17:00’de seçimlerin yapılmasının ardından sona erdi.

Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel Kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına sendikamız Genel Sekreteri Salih Akduman, Divan Üyeliklerine ise Ankara Şube Başkanı Ali Haluk Koşar, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Baranlı, İzmir Şube Başkanı Cem Turan ve Mersin Şube Başkanı Erdem İyim seçildi.

Divanın oluşmasının ardından Genel Başkanımız Süleyman Akyüz konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Genel Başkanımız konuşmasında Türkiye ve emek gündemine dair değerlendirmelerde bulunduktan sonra kongrenin Petrol-İş Sendikasına ve Türkiye işçi sınıfına hayırlı olmasını diledi.

Açış konuşmasının ardından Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, sendikamız eski Genel Sekreterlerinden Ahmet Kabaca da birer konuşma yaparak Genel Kurulun Adana Şube’ye ve işçi sınıfına hayırlı olması temennisinde bulundular.

Genel Kurulda, konukların ve adayların konuşmalarının ardından seçime geçildi. Yapılan seçim sonuçlarına göre Şube Başkanlığına Bülent Kılıççıoğlu, Başkan Yardımcılıklarına Kemal Bacı ve Muhittin Bülent Ağca (Mali) seçildi. Yönetim Kurulu Üyelikleri ise Durdu Kasapoğlu ve Harun Yıldırım’dan oluştu.

Denetim Kurulu Üyeleri Murat Solak, Coşkun Küpeli ve Ceyhun Arıkçılı olurken; Disiplin Kurulu Üyeleri ise Ali Gül, Tahsin Elagöz ve Volkan Koyuncu’dan oluştu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı