• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bandırma Şubemizin Geleneksel Dayanışma Gecesi Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül'ün Katılımı ile Gerçekleşti

Basın Servisi
16.04.2014

Bandırma Şubemizin örgütlü olduğu Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü'nden emekli olan 56 üyemiz için  11 Nisan tarihinde dayanışma yemeği düzenledi. Pehlivanlar Düğün Salonu'nda yapılan dayanışma yemeğine Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ve siyasi partilerin ilçe başkanları  ile çok sayıda davetli katıldı.

Dayanışma yemeğinde konuşan ve dayanışma gecesinin organizasyonunu yapan Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan, sendikamızın bugüne kadar işini koruyan, devletine ve milletine sahip çıkan bir sendika olduğunu söyledi.

Kayan, “Örgütlü olduğumuz Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğünde çalışan 56 arkadaşımız emekli oldular. Kendileriyle her zaman aramızdalar, hak mücadelesinde yine birlikteyiz. Aramıza yeni katılan genç üye arkadaşlarımız da var. Buradan onlara da sesleniyorum. Petrol-İş’li olmak büyük bir onurdur. Sizler de bu mücadelede olacaksınız. Haksızlıklara karşı dik durun, mücadele edin. Bu benim sizlere nasihatim değil vasiyetimdir” dedi.

Konuşmaların ardından emekli olan üyelerimize protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketleri verildi. Plaket töreninden sonra üyelerimizden oluşan Halk oyunları ekibi yöresel oyunlar segilediler.

Kaynak: Bandırma Şubesi