• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Kayan ve Evrensekiz Belediye Başkanı Nalbant Sendikamızdaydı

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Kırklareli Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant 16 Mart Cuma günü sendikamıza gelerek Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

17.03.2018

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ile Kırklareli Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın sendikamıza gerçekleştirdiği ziyarette Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova’ya, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik eşlik etti.

TP’nin TPIC’e devri ve işçilerin durumuyla ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan konuyla alakalı olarak TP işçilerinin haklı mücadelesinde yanlarında olacaklarını, sorunlarının çözümü için gerekli destekte bulunacaklarını ifade etti.

Genel Merkez Yöneticilerimiz bu nezaket dolu ziyaret için CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ile Kırklareli Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’a teşekkürlerini iletti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı