• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Diyarbakır'da polis aracına yapılan haince saldırıyı nefretle kınıyoruz!

Aktütün Sınır Karakolu'na yapılan terör baskını sonucunda kaybettiğimiz 17 askerimizin acısı henüz yüreğimizdeyken, 8 Ekim'de Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen hain saldırı sonucunda dördü polis 5 kişinin şehit olması ülkemizde ve örgütümüzde büyük bir üzüntüye, derin acılara neden olmuştur.

09.10.2008
Petrol-İş Sendikası olarak bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, şahitlerimize rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
 
Bu tür saldırıları gerçekleştirenler bilmelidirler ki terör olaylarının sürdüğü bir ülkede, bir dönemde ne demokrasiden, ne barıştan ne de insan hakları veya özgürlüklerden bahsedilebilir. Bu tür saldırıları gerçekleştirenler şiddet veya terörle hiçbir amaçlarına ulaşamayacaklarını bilmelidirler. Hiç kimse, hiçbir örgüt, hiçbir güç toplumsal barışın bozulmasından, Kürt-Türk çatışması, kardeş kavgası çıkarılmasından medet ummamalıdır. Petrol-İş Sendikası olarak, ülkemiz üzerinde oynanan bu karanlık oyunları yine ulusça bozacağımızdan şüphemiz yoktur.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Mustafa ÖZTAŞKIN
Genel Başkan