E. Genel Teşkilatlandırma Sekreterlerimizden İbrahim Altundaş'ı Kaybettik: Örgütümüzün başı sağolsun

İstanbul'da  tedavi görmekte olan Elazığ Şubemizin E. Başkanı ve eski genel merkez genel teşkilatlandırma sekreterimiz  İbrahim Altundaş'ı bugün (20 Eylül Cuma) kaybettik. İbrahim Altundaş'a Allah'tan rahmet kederli ailesine, sevdiklerine ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyoruz.

Basın Servisi
20.09.2013

1946 Elazığ Sivrice ilçesi Düzbahçe Köyü'nde doğan Altundaş,  1968 - 1977 yılları arasında devletin çeşitmi kademelerinde görev yaptıktan sonra, 1977 - 1995 yılları arasında da sendikamızın Elazığ Şubesi Başkanlığını yürüttü. 1994-1995 döneminde genel merkez yönetiminde genel teşkilatlandırma sekreterliğini yaptıktan sonra emekli oldu.

Altuntaş,  29 Mart 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Sivrice İlçe Belediye Başkanı seçildi.
İbrahim Altundaş'ın cenazesi yarın (21 Eylül) öğle namazı sonrası Elazığ İli Sivrice İlçesi Asri Mezarlığında defnedilecektir.

İbrahim Altundaş'a Allah'tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine, sevdiklerine ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyoruz.

Sendikamız, İbrahim Altundaş'ın işçi sınıfı hareketine ve örgütümüze verdiği hizmetleri unutmayacaktır.