• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Eğitim Sen’de TİS ve sendika yasası paneli

AKP 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Yasası’nda değişikliğe hazırlanırken, Eğitim Sen bugün yapacağı bir panelle yeni yasaya ilişkin bir tartışma yürütecek.

03.10.2011

Eğitim Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi bugün düzenlediği bir panelde hazırlanmakta olan 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Yasası’nda yapılması düşünülen değişiklikleri masaya yatıracak. Panele Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aziz Çelik konuşmacı olarak katılacak.

Yeni sendika yasasına ilişkin AKP hükümetinin hazırlıkları sürerken, Eğitim Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi bugün “TİS ve Sendika Yasası” başlıklı bir panel düzenleyecek. “Sendika Yasası Değişiyor Mu?, Kamu Emekçileri Gerçek Bir Toplu Sözleşme Yapacak Mı?, Hakem Kurulu da Nedir?, Grev Hakkımıza Ne Oldu?, Yoksa Yine Kandırılıyor Muyuz?” sorularının masaya yatırılacağı panelin konuşmacısı Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Aziz Çelik olacak.

Panel Eğitim Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi’nin Taksim’de bulunan yerinde 18:30’da gerçekleşecek. Şubenin adresi şu şekilde: Sıraselviler Cad. No:18/2 Taksim.

Kaynak: haber.sol.org.tr