“Ekonomik Kriz, İşçi Sınıfımızın Sorunları ve Çözümler” Kurultayı Yapıldı

Petrol-İş'in ev sahipliğinde 20 Ocak Pazar günü “Ekonomik Kriz, İşçi Sınıfımızın Sorunları ve Çözümler” başlıklı Kurultay düzenledi. Kurltay'da işçi sınıfının içinde bulunduğu kriz koşullarından çıkış yolları ve çözüm önerileri üzerine tartışmalar yürütüldü.

20.01.2019

Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal işbirliği ile düzenlenen “Ekonomik Kriz, İşçi Sınıfımızın Sorunları ve Çözümler” başlıklı Kurultay bugün(20 Ocak) sendikamız Genel Merkez konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kurultay'a, Türk-İş'e bağlı birçok sendikanın yönetici ve üyelerinin yanısıra sendikamız tarafından da geniş katılım sağlandı. Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Gebze Şube yönetici ve temsilcileri, İstanbul 1 Nolu Şube Yönetici ve temsilcilerinin yanısıra, 250 gündür direnişlerini sürdüren Flormar direnişçisi üyelerimiz de Kurultay'da yer aldı.

Kurultay'ın açılış konuşmasını ev sahibi sıfatıyla Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar yaptı. Genel Başkanımız açış konuşmasında Türkiye ve dünya gündemine ilişkin genel değerlendirmelerde bulunduktan sonra, yaşadığımız ekonomik krizin işçi sınıfına etkileri üzerine ayrıntılı bir çerçeve sunum gerçekleştirdi.

İki oturumlu yapılan Kurultay'da, katılımcılar kriz koşullarında işçi sınıfı ve sendikal mücadelenin Türkiye siyasetine etki edebilme potansiyelini içinde taşıdığını belirttiler.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...