• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız 12. Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri'ne Katıldı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar 2 Mayıs Çarşamba günü 12. Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri'ne katıldı.

02.05.2018

Üsküdar Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri'nin 12.sini bu yıl ilk kez uluslararası niteliğiyle büyük bir katılımla Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Yerleşkesi Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Romanya, Bosna, Kıbrıs, Bulgaristan, Filistin ve yurt içinden 27 ilden, İstanbul içinden de 39 ilçeden gelen okulların kortejlerinin geçiş töreninden sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kürsüye çıktı ve etkinliğe destek veren tüm kurumlara teşekkürlerini iletti. Sendikamız Petrol-İş Misafirhnesinde misafir ettiğimiz 50 öğrenci adında Türkmen, sendikamıza da konuşmasında ayrıca teşekkürlerini iletti. Türkmen'in konuşmasının ardından Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar da kürsüye çıkarak selamlama konuşması geçekleştirdi. Genel Başkanımız Yaşar, sendikamız adına Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri'ne destek vermenin mutluluğunu dile getirdi.

Daha sonra kürsüye çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya, "Sizler dünyanın barış güvercinlerisiniz, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum," diyerek tribünleri selamladı.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Salih Pınar, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar'ın da katıldığı etkinlik koşu yarışlarıyla devam etti.
Sunuculuğunu Emre Tilev'in yaptığı etkinlikte eski milli futbolcularımızdan Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı ve Cüneyt Tanman da yer alarak özel sporcularımızla kucaklaştı. Toplam 2100 özel sporcumuzun katıldığı etkinlik 3 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan müsabakalarla devam edecek.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı