• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ziyaret

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi'nde Çalışan Üyelerimize Hitap Etti

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, 25 Ağustos  Perşembe günü Kırıkkale'de bulunan, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi'nde çalışan üyelerimizle biraraya geldi.

25.08.2016

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi'nde çalışan üyelerimize yapılan bu ziyarette Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut'a Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer, Şube Başkan Yardımcılarımız  Murat Kaya, Cevdet Karabıyık eşlik etti.

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi ziyaretinde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize hitap etti. Başkanımız Yaşar Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi'nde çalışan üyelerimizle yaklaşan toplu sözleşme dönemi ve bunun önemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, bu çerçevede sendikamız önümüzdeki dönemde de doğru müzakere ve doğru mücadele anlayışı ile hareket edeceğini vurguladı. Sendikal hareket ve ülke gündemine dair açıklamalar yaptı.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar darbe girişimi ve sendikamızın bu hain girişime karşı tavrıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkan Yaşar "250'ye yakın vatandaşımız ve güvenlik mensubumuzun şehit olduğu, binlercesinin yaralandığı darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Sorumlular evrensel hukuk kuralları çerçevesinde yargılanmalı ve en ağır cezalara çarptırılmalıdır." dedi. Genel Başkanımız " Yöneticilerinden üyelerine tüm Petrol-İş camiası, bu bilinçle ve ülkesine sahip çıkmak üzere 15 Temmuz gecesinden itibaren sokağa çıkmıştır. Genel Merkez düzeyinde ve 16 Şubesinin bulunduğu illerde demokrasiyi savunmak adına net bir tavır almıştır. Petrol-İş, toplumsal sorumluluğunun bilinci ve demokrasiye olan bağlılığıyla, darbelere ve terör eylemlerine karşı bu net ve kararlı tavrını sürdürecektir. Bu vesileyle, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen darbecilere karşı, demokrasiyi ve milletin iradesini savunurken hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha dile getiriyoruz. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı diliyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Genel Merkez yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, Tüpraş işyerlerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.