• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız TPAO Genel Müdürlüğünde Üyelerimiz ile bir araya geldi

22.02.2007

22/02/2007

22 Şubat 2007 Perşembe günü 12.30/13.30 saatleri arasında TPAO Genel Müdürlüğü Araştırma Merkezi Konferans Salonunda Genel Başkanımız Sayın Mustafa ÖZTAŞKIN üyelerimiz ile bir araya geldi. Genel Başkanımız ile birlikte Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin tamamı, Uzmanlarımız, Batman, Adıyaman ve Bandırma Şube Başkanlarımız ile diğer işyerlerimizin Temsilci ve Yöneticileri de toplantıya katıldılar.

Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantı Şube Başkanımız Mustafa ÖZGEN’in açılış konuşması ile başladı. Adı Türk Kendisi Yabancı Petrol Kanununu çıkaranların Petrol İşçisini göz ardı ettiğini ifade eden ÖZGEN, mücadelemiz sendikamızın ortaya koyduğu çekinceler ortadan kalkıncaya ya da yasa geri çekilinceye kadar devam edecek dedi.

Genel Başkanımıza, Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize ve toplantıya katılan herkese teşekkür eden ÖZGEN, Genel Başkanımızı kürsüye davet etti.

Yaklaşık bir saat üyelerimize Türk Petrol Kanunun neler getirdiğini ve milli kuruluşumuz TPAO’nun bundan nasıl etkileneceğini anlatan Genel Başkanımız, Ülkesini seven herkesin mücadele etme ve bildiklerini açıklama zamanı olduğunu ifade etti. Yasanın bu şekilde hazırlanmasında katkısı olan TPAO yönetimini eleştiren genel Başkanımız, Sendikamızın çok kısa süre içerisinde oluşturduğu kamuoyu ile toplumun bütün kesimlerinin yasa karşısında mutabakat sağladığı görülmektedir dedi.

Petrol Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Mete TOPGÜDER ve Petrol Jeologları Derneği Başkanı Sayın İsmail BAHTİYAR’ın da katıldığı ve düşüncelerini ifade ettiği toplantı Genel Başkanımızın üyelerimizin sorularını yanıtlaması ile sona erdi.

Saygılarımızla,

Petrol-İş Sendikası

Ankara Şubesi