Sendikamız Genel Mali Sekreteri Mehmet Kaya günlerdir grevlerini kararlılıkla sürdüren TPI ve DYO Boya’da çalışan üyelerimizle bir araya geldi. Genel Mali Sekreterimize Gebze Şube Yöneticilerimiz de eşlik etti.
1 Haziran Pazar günü ilk olarak DYO Boya, ardından TPI fabrikasına geçen Genel Mali Sekreterimiz, burada İzmir Şube Yönetimi ve üyelerimizle grevlerin gidişatı üzerine sohbet etti, atılacak adımlar üzerine fikir alışverişinde bulundular. Mehmet Kaya iki alanda da yaptığı konuşmasında Petrol-İş Sendikası’nın bütün örgütüyle üyesinin ve grevlerinin yanında olduğunu belirtti.
Bugün de (2 Haziran Pazartesi) DYO Boya Fabrikasında işyeri yönetimi ve sendikamız heyeti arasında bir görüşme gerçekleştirildi. Ancak işverenin yeni bir teklif vermemesi üzerine toplantıdan bir anlaşma çıkmadı.
TPI ve DYO Boya’da grevlerimiz ilk günkü gibi coşku ve kararlılıkla devam ediyor.