Genel Merkezimizde Geniş Katılımlı Eğitim Programı Gerçekleşti

İstanbul 1 No'lu Şubemizin kapsamında bulunan Sandoz ve Novartis İlaç İşyerleri'nde örgütlü yaklaşık 400 üyemize 12 Aralık 2015 Cumartesi günü sendikal üye eğitimi  genel merkezimizin konferans salonunda gerçekleşti.

12.12.2015

Açılış konuşmalarını Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik’in yaptığı eğitim programda, Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Gültekin Öztemel, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Şube Başkan yardımcılarımız Yılmaz Akay ve Abidin Kaya’da yer aldı.
Petrol-İş Sendikası eğitim uzmanlarından Erhan Kaplan ve İsmail Hakkı Kurt tarafından verilen eğitime üyelerimizin ilgisi yoğun oldu.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen eğitim programına geniş katılım sağlandı. Şubemiz ve üyelerimiz görüşleri ve talepleriyle uyumlu bir çalışma sergilediler.

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Dünya ve ülkemiz, pandemi nedeniyle olağanüstü koşullardan geçmektedir. Normalleşme adımlarının atılmaya başlanması, bu sürecin çalışma hayatında işçilere yaptığı olumsuz etkileri henüz ortadan kaldırmamıştır. Aksine normalleşme ile birlikte oluşan ortamda, bazı işverenlerin bu durumu fırsata çevirme niyetlerini ortaya koyduğuna tanık olunmaktadır. İşçilerin bazı kazanılmış haklarının geri alınması girişimlerine pandemi süreci bahane edilmektedir. Hükümetin henüz ayrıntılarını açıklamadığı İst...