• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Gıda-İş genel kurulu yapıldı

DİSK’e bağlı Gıda-İş 31. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

EVRENSEL
10.09.2011

DİSK’e bağlı Gıda-İş 31. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Kıraç’ta bulunan İşçi Sendika Dayanışma Merkezi salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını Avukat Devrim Avcı yaptı. Kongrenin açılış kongresini yapan Gıda-İş Genel Sekreteri Seyit Aslan, hükümetin işçi ve emekçileri daha çok açlık ve yoksulluğa mahkum ettiğini dile getirdi. Hükümetin Kürt politikası ile dış politikasını da eleştiren Aslan, işçi ve emekçilerin, sendikaların önümüzdeki süreçte daha etkin olarak mücadeleye katılması gerektiğini dile getirdi. Kongrede, Kürt sorununun işçi ve emekçilere anlatılması, örgütsüz sanayi havzalarında çalışmanın yoğunlaştırılması, yerel platformların oluşumuna katkı sunmak ve öncelikli örgütlenme bölgelerinde çalışmalar yapılası konusunda kararlar alındı.
Tek listeyle yapılan seçimlerde Genel Başkanlığa Celal Ovat, Genel Sekreterliğe Seyit Aslan, Yönetim Kuruluna ise Selahattin Sertkaya, Kasım Tosun ve Sinan Ceviz getirildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı