• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

GÜBRETAŞ’TA KADRO SEVİNCİ

Basın Servisi
15.03.2012

Kocaeli Şubemize bağlı Gübretaş işyerinde çalışan 18 arkadaşımız 8 Mart 2012 tarihi itibariyle sendikalı oldular. Sendikalı olan Gübretaş çalışanları bu nedenle şubemize teşekkür ziyaretinde bulundular.

Şube Başkanımız Salih Akduman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Sendikaların önündeki engellerden bir tanesi Müteahhitleşme ve taşeronlaşmadır. Bu sorunu her yerde dile getiriyoruz, Yeni Anayasa çalışmalarında örgütlenmenin önündeki bütün engellerin kalkmasını arzu ediyoruz. Bu konudaki taleplerimizi her platformda dile getirmekteyiz. Temennim yasal olarak örgütlenmenin önündeki engellerin kalkmasıdır. Sivil toplum örgütlerinin daha dinamik, daha örgütlü topluma yön veren hatta siyasete yön veren bir duruma gelmesini diliyorum. Gübretaş’ta müteahhit olarak çalışan arkadaşlarımızın kadroya geçmelerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ziyaretinizden dolayı şahsın yönetim kurulu ve Gübretaş temsilcileri adına teşekkür ederim. Bundan sonra mevcut haklarınızın iyileştirilmesi için elimizden gelen her çalışmayı yapma gayretinde olacağız” dedi.

Grup adına Semih Kılıç tarafından Başkanımız Salih Akduman’a plaket ve çiçek takdim edildi. Semih Kılıç kadroya geçmelerinde büyük emeği olan şube başkanı ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Kocaeli Şubesi