• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş Anısına Düzenlenen Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bandırma Şubemizin Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş anısına düzenlediği 19. Geleneksel Futbol Turnuvasında Şampiyon takım Bagfaş Gübre Fabrikası oldu.

06.11.2023

Bandırma Şubemizin Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş anısına düzenlediği 19. Geleneksel Futbol Turnuvasında Şampiyon takım Bagfaş Gübre Fabrikası oldu. Turnuva ikincisi Laboratuvar, üçüncüsü Sülfürikasit olurken, en centilmen takım ise Hidrojen Peroksit seçildi. Turnuvada en çok gol atarak gol krallığını Sülfürikasit Fabrikası takımda oynayan Ersel Oğuz kazandı. Yaklaşık üç hafta boyunca süren ve Livatya Duru Halı Saha tesislerinde yapılan turnuvada 13 takım mücadele etti. Turnuvanın 3 Kasım Cuma günü düzenlenen finaline, Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Ahmet Baranlı, Genel Malî Sekreteri Mehmet Kaya, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreteri Ali Haluk Koşar, Bandırma Petrol-İş Sendikası eski başkanı İsmail Kayan, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bagfaş Gübre Fabrikası Genel Müdürü İbrahim Ünal, Bagfaş Gübre Fabrikası Müdürü Gökşen Toprak, Eti Maden Sülfürikasit Fabrikası Müdürü Uygar Kaya ile Buğdaycı ve Demirbaş" aileleri de katıldı. Turnuvaya ayrıca şubemizin örgütlü olduğumuz Eti Maden, Bagfaş ve Hidrojen Peroksit işyerlerinde çalışan üyelerimiz ve sendikamızın eski üyeleri de taraftar olarak destek verdi.

Turnuvanın final maçı konuşmasını Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz yaptı. Başkan Topuz, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvamızda emeği geçenlere, katılan oyuncularımıza ve destekleyen tüm üyelerimize Buğdaycı ve Demirbaş ailelerine, davetlilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Başkan Topuz ayrıca Merkez Yönetimine de teşekkür etti.

Genel Başkan Süleyman Akyüz de kupa töreninde yaptığı konuşmasında; turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta Bandırma Şube Yönetimi ve işyeri temsilcileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı. Akyüz, bu şekilde düzenlenen etkinliklerin paylaşmayı, kardeşliği, birlikteliğimizi daha da güçlendirdiğine değindi.

Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. Katılan oyunculara Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.