• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İki dev hastanede hayat duracak

İstanbul ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, asistanları, uzman hekimler ve öğrencileri ile sağlık çalışanları yarın grev yapacak.
21.11.2011

Sağlıkta Dönüşüm Politikaları ve birbiri ardına gelen yasal düzenlemelerin tıp eğitimi ve sağlık alanında “yıkım” anlamına geldiği söyleyen İstanbul ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, asistan ve uzman hekimler ve öğrencileri ile sağlık çalışanları yarın greve gidiyor. Milliyet gazetesinden Belma Akçura'nın haberine göre, her iki fakülte çalışanları tıp fakültelerinde ve sağlık alanında yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla salı günü acil vakalar dışında hizmet sunmayacak.

YAYINLAR YÜZDE 51 AZALDI
Performans sistemiyle hasta-hekim ilişkisini puan kaygısı içinde ticarileştirildiğinin altını çizen hekimler, Sağlık Eğitim Araştırma Hastanesi’nin yaptığı araştırmalar üzerinden konunun önemine de ayrıca dikkat çekiyor. Hekimlerin bu araştırmalara göre ortak görüşü şöyle:

devamı için;

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı