• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

IndustriALL Küresel Sendika Türkiye Kadın Ağı

“ILO’nun 190 Sayılı Sözleşmesi’nin Onaylanması Kampanyası Strateji Toplantısı

IndustriALL Türkiye Kadın Ağı, ILO’nun 190 Sayılı Sözleşmesinin Onaylanması Kampanyası Strateji Toplantısı 23 Aralık 2019'da Petrol-İş sendikasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

24.12.2019

Açılış konuşmasını Petrol-İş Genel Başkanı Süleyman Akyüz'ün yaptığı toplantıya IndustriALL Genel Sekreter yardımcısı Kemal Özkan da katıldı.

IndustriALL küresel sendikanın Türkiye'deki 11 üye sendikasından, aralarında yönetici, temsilci, işçi ve uzmanların bulunduğu yaklaşık yirmi kadın katıldı.

Toplantıda, ILO Türkiye Toplumsal Cinsiyet ve Sosyal Diyalog sorumlusu Ayşe Emel Akalın ILO’nun 190 Sayılı Sözleşmesi ve "Çalışma Yaşamında Kadınlara Yönelik Şiddet ve Tacizle Mücadele El Kitabı" hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

IndustriALL Türkiye sendikalarının toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları ve önümüzdeki dönem ILO190'ın onaylanması için ortak kampanya yürütülmesine yönelik perspektifler değerlendirildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı