IndustriALL Küresel Sendika ve IndustriAll Avrupa Sendikaları Türkiye Üyeleri Toplantısı yapıldı

IndustriALL Küresel Sendika ve IndustriALL Avrupa Sendikaları’nın Türkiye’deki Üye Sendikalarla Ortak Toplantısı 27 Ekim 2020 Salı günü video konferans yöntemiyle Zoom üzerinden gerçekleştirildi.

27.10.2020

Toplantıya TÜRK-İŞ’e bağlı, Petrol-İş, Tes-İş, Deriteks, Teksif, Dok-Gemi, Selülöz-İş, DİSK’e bağlı Birleşik Metal, Lastik-İş ve Tekstil, Hak-İş’e bağlı bağlı, Özçelik-İş, Öziplik-İş, sendikalarının Genel Başkanları ve temsilcileri katıldı.
Sendikamızdan toplantıya Genel Başkan Süleyman Akyüz ve Dış İlişkiler Uzmanı Rıza Köse katıldı.
Toplantının temel gündemini, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını süreci ve salgının çalışma hayatına etkileri oluşturdu. IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan’ın kolaylaştırıcılığında düzenlenen toplantının açılış bölümünde, Türkiye’den TÜRK-İŞ, DİSK ve HAK-İŞ Konfederasyonları adına birer konuşma yapıldı.
Toplantı, IndustriALL Küresel Genel Sekreteri Valter Sanches ile IndustriALL Avrupa Genel Sekreteri Luc Triangle’ın çalışma yaşamı hakkında görüşlerini belirttikleri konuşmalar ile tamamlandı.