• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İstanbul 1 Nolu Şubemizde Temsilciler Kurulu Toplantısı Yapıldı

İstanbul 1 Nolu Şube temsilciler Kurulu toplantısı, 25 Eylül Çarşamba günü Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Genel Örgütlenme  ve Eğitim Sekreterimiz  Niyazi Recepkethüda'nın katılımıyla genel merkezimizin toplantı salonunda yapıldı.

25.09.2019

25 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen temsilciler kurulu toplantısının açılış konuşmasını İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı yaptı.. Baranlı konuşmasında genel merkez yöneticilerimize tebriklerini iletip, yeni dönemde başarılar diledi.

Selamla konuşması için sözü alan Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, yeni döneme ilişkin bakış açılarını anlattı ve izleyecekleri stratejiler hakkında bilgilendirme yaptı.

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, geliş amaçlarının Petrol-İş’i daha da güçlendirmek ve gördükleri eksiklikleri gidermek olduğunu belirttikten sonra, sendikanın örgütsel stratejisini geliştirecek ve büyütecek atılımları yapma gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Selamlama konuşmalarının ardından Gripin işyerinden emekli olan temsilcimiz Hanife Çerkezoğlu’na Petrol -İş’e verdiği emek ve katkılarından dolayı Genel Başkanımız tarafından plaket takdim edildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı