• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş Heyetinden TÜPRAŞ’a Ziyaret

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ile TÜPRAŞ’ta örgütlü Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli Şubelerimizin yöneticileri 7 Mart Perşembe günü İstanbul’da TÜPRAŞ Yönetimi ile bir araya geldi.

Toplantıda TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Önder Korkmaz, Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Şimşek ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Nurullah Özkan ile görüşüldü.

Oldukça verimli ve samimi geçen görüşmede sendika, işyeri ve üyelerimizin koordineli ve uyumlu çalışmasının iş barışının sağlanmasında ana unsur olduğunun altı çizildi. Sendikamız heyeti ayrıca ağırlaşan ekonomik koşullarda çalışanların gelir kaybını önlemek adına yapılan ek zam uygulamalarının önemli olduğunun altını çizerek, son yapılan iyileştirmenin sendikamız ve üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtti.

Görüşme sonunda taraflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışma ilişkilerinin iş birliği içerisinde devam etmesi gerektiği mesajı verildi.

07.03.2024