Petrol-İş Sendikası Adana Şubesi Ceyhan Belediye Başkanını Ziyaret Etti

09.02.2015

9 Şubat Pazartesi günü, Petrol-iş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdülmecit Dönmez, Botaş İşyeri temsilcileri ve Toros Tarım Sanayi işyeri temsilcileri ile birlikte, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağını ifade etti.

Başkan Öztürk her zaman her koşulda çalışan işçilerin refahı için yanlarında olduklarını ve bundan sonra da yanlarında olacaklarını ifade ederek özellikle işçi sağlığı ile iş güvenliği konuusunun öneminden bahsetti. İşçinin alnının terinin kurumadan hakkının verilmesi gerektiğine inandığını belirtti.

Konuşmaların ardında Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Petrol-İş Adana Şube Başkanı Abdülmecit Dönmez’e Ceyhan’ın simgesi olan Şahmeran biblosu armağan etti.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...