• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Şelmo petrol sahasındaki şantiye basıldı...

Petrol-İş üyesi Şerif Çoğlan ve iki güvenlik görevlisi hunharca öldürüldü

Sendikamızın Batman Şubesi'nin örgütlü olduğu Şelmo Petrol Sahası'nda faaliyet gösteren Avustralya sermayeli TEMI firmasına ait şantiye silahlı bir grup tarafından basıldı.

Basın Servisi
24.11.2011

Sendikamızın Batman Şubesi'nin örgütlü olduğu ve Batman'a 50 kilometre uzaklıktaki Şelmo Petrol Sahası'nda faaliyet gösteren Avustralya sermayeli TEMI (Transatlantic Exploration Mediterranean Int Pty Ltd.) firmasına ait şantiye 23 Kasım tarihinde, saat 23:00 civarında bir grup silahlı kişi tarafından basıldı. Silahlı saldırıya uğrayan Petrol-İş üyesi, elektrik teknisyeni Şerif Çoğlan ile güvenlik görevlileri Mücahit İçli ve Nihat Aydoğan hayatını kaybederken Emrah İçli ağır yaralandı. Cenazeler Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden Şerif Çoğlan, Mücahit İçli ve Nihat Aydoğan'a Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır, Emrah İçli'ye ise acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizi kan gölüne boğan bu tür hunharca saldırıları, kimden gelirse gelsin şiddetle kınıyor, saldırganların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

PETROL-İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU

 

 

Kaynak: Basın Servisi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı