Şubemizin 22. Dönem 6. Olağan Temsilciler Kurulu toplantısı yapıldı

Şubemizin 22. Dönem 6. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı Yapıldı
12.03.2009

Kamuda örgütlü olduğumuz işyerlerinin 2. Tur TİS görüşmelerinin ardından Şubemizin 22. Dönem 6. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı 12 Mart 2009 Perşembe günü Şubemiz 2. kat Toplantı Salonunda yapıldı.Yönetici ve Temsilcilerimizin yanında Örgütlenme Servisi Uzmanımız Hakan KOÇAK, Avukatımız Hülya SARSAM, Sincan Organize Sanayi Bölgesi işçilerinden Savaş TOPAL’ın da konuk olarak katıldığı Temsilciler Kurulumuzun birinci bölümü Şube Başkanı Mustafa ÖZGEN’in açış konuşması ile başladı.Avukat Hülya SARSAM’ın Şubemize ilişkin hukuki konular hakkında yaptığı açıklamaların ardından, Örgütlenme Servisi Uzmanımız Hakan KOÇAK “Örgütlenme” hakkında Temsilciler Kurulumuza hitaben yaklaşık 30 dakika süren bir sunum yaptı.Organize Sanayi İşçisi Savaş TOPAL’da Sincan Organize Sanayi de İşkolumuzda çalışan işçilerin çalışma koşullarına ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.Örgütlenmenin önemine ve neler yapılması gerektiğine dair yapılan değerlendirmelerle birinci bölüm sona erdi.İkinci bölümde Kamu TİS’leri ve mücadele yöntemlerimizin neler olacağı tartışıldı.Ayrıca Tüm işyerlerimize özgü sorunlar tartışılarak çözüm yolları arandı.Petrol-İş SendikasıAnkara Şubesi