İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu İstanbul Enerji işyerinde devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 7 Mayıs Çarşamba günü gece geç saatlere kadar süren toplantı sonunda imzalandı.
5 Mayıs Pazartesi günü öğlen 14.00’da başlayan ve 3 gün boyunca aralıklarla, devam eden yoğun görüşmelerin ardından 8 Mayıs Perşembe sabaha karşı anlaşmaya varıldı ve taleplerimizin karşılanması ile sözleşme imzalandı.
Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Autoneum Erkurt Otomotiv İşyeri için yeni dönem TİS sözleşmesi 6 Mayıs Salı günü Bursa Şubemizde ve Autoneum işyerinde yapılan toplantılarda imzalandı.
Sendikamız Gebze Şubesinin örgütlü olduğu ve aynı işverene ait Portakal Plastik ile Porvil Çatı işyerlerinde bu sabah itibariyle grevimiz başladı. Portal Plastik’te 130, Porvil Çatı’da ise grev tarihi itibariyle 23 üyemiz çalışıyor. Ve bu işyerleri için 2. dönem sözleşme görüşmeleri yürütülüyor.
5 Mayıs Pazartesi günü sabah saatlerinde sendikamız Genel Merkezinde Pulver Grup işvereni ile gerçekleşen ve 6 Mayıs Salı grev günü devam eden yaklaşık 36 saatlik görüşme sonucunda anlaşmaya varıldı ve toplu iş sözleşmesi taleplerimizin karşılanması ile sözleşme imzalandı.
Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz 1. Grup Temsilci Eğitimi’nin ardından, Yeni Temsilci Eğitimi’nin 2. Grup eğitimleri bugün başladı. Petrol-İş Sendikası Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliği tarafından hazırlanıp, Eğitim Servisi’nin koordinasyonuyla yürütülen Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimi, toplam 5 gün sürecek ve sendikanın diğer uzmanlık alanlarının da katkısıyla gerçekleştirilecek.
İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. AŞ. İşyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesinin 24 Nisan 2025 tarihinde anlaşma sağlanmasının ardından 5 Mayıs Pazartesi günü sendikamız genel merkezinde tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı.
İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaçları Sanayi ve TİC. A.Ş işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesinin 28 Nisan 2025 tarihinde anlaşma sağlanmasının ardından 5 Mayıs Pazartesi günü sendikamız genel merkezinde tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı