• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TETRA PAK İŞ YERİMİZDE 40 YIL SONRA İLK İŞTEN ÇIKARMA YAPILDI

14.09.2017

İzmir Şubemiz kapsamında 40 yıldan bu yana örgütlü olduğumuz İsveç kökenli Tetra Pak Paketleme San. ve Tic. Ltd. Şti. işyerimizde ihracat düşüklüğünden kaynaklanan daralma dolayısıyla 3'ü emekli 20 üyemizin 14.Eylül.2017 tarihi itibarı ile iş akitleri feshi yapılmıştır.

İşverenin 34 kişilik bir daralmaya gitmek istemesine karşılık Temsilci heyetimiz ve Şube Başkanlığınca yapılan görüşmeler sonrasında rakam önce gönüllülük esası, emekliliği gelenler ve işe son girenlerin çoğunlukta olduğu 20 üyemizin iş akti feshi yapılmıştır. Şube başkanımız dün işyerinde tüm vardiyaları toplayarak açıklamalarda bulunmuş ve 3 emekli arkadaşımızı alkışlarla helalleşerek uğurlamıştır. Hakkımızda hayırlısı olsun diyen üyelerimiz Şube başkanımıza ve Temsilcilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Çıkış işlemi yapılan üyelerimizin ihbar ve kıdem tazminatları dışında her kıdem yılı için 1'er maaş teşfik verilecektir. İşten ayrılan üyelerimizi geçmiş olsun diyoruz ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı