• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ürdün Genel Petrol ve Kimya İşçileri Sendikası'ndan Kocaeli Şubemize Ziyaret

07.10.2013

Ürdün Genel Petrol ve Kimya İşçileri Sendikası Genel Başkan Halid Mohmad Ahmed Elziyud, sendika yöneticilerinden Şakir Muhammed Dib el abed, Abdallah Suliman Abdallah Elzevahiri, Awad Tahseen Atallah Tarawneh  oluşan heyet,  genel merkezimizden sonra Kocaeli şubemizi ziyaret ettiler.

Ürdünlü Sendikacılar ile Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet KABACA Petrol-iş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin konuğu oldular. Ürdünlü Sendikacılar   Başkanımız Salih Akduman, şube yöneticilerimiz ve Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü işyeri temsilcilerinden oluşan heyet tarafından TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi kapısında  karşılandı. Heyet daha sonra İşyeri Baştemsilciliğini ziyaret etti. Burada Sendikal konular ve Tüpraş hakkında sohbet edildi. İşyeri temsilciliği ziyaretinden sonra TÜPRAŞ hakkında eğitim salonunda uzmanlar tarafından  sunum yapıldı, bilgi alış-verişinde bulunuldu ve fabrika gezildi. Fabrika gezisinin ardından Ürdünlü sendikacılar  Kocaeli Şubemizin konuğu oldular. Şube Başkanımız Salih Akduman tarafından misafirlere çeşitli hediyeler verildi.

Şubemizde Ürdünlü sendikacılarla yapılan görüşmelerde tüm dünyada emeğe ve çalışanlara yapılan saldırılarda, hak kayıplarında ortak bir mücadele anlayışı geliştirilmesi noktasında çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Kocaeli Şubesi