• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar: “Sendikamızdan üyelerimize değerli bir proje ”

Üsküdar-Burhaniye'de Eğitim Tesisi ve Misafirhanesi Temel Atma Töreni ve Sendikamızın Yeni yapılan salonlarının açılışı

Petrol-İş, yıllardır kaynaklarını sendikamız ve üyelerimizin yararına en uygun şekilde değerlendirmektedir. Yine bu amaçla, İstanbul Üsküdar Burhaniye'de bir eğitim tesisi ve misafirhane inşa edilmesine karar verilmiş ve 16 Şubat 2016 tarihinde bu tesisin temel atma töreni gerçekleştirilmiştir. Sendikamızın kendi bünyesinde yarattığı mali kaynaklarla inşa edilecek bu tesisin, başta eğitim faaliyetlerimiz olmak üzere tüm çalışmalarımıza büyük katkı sunacak ve sendikamızın kurumsal kimliğini daha da pekiştirecektir.

16.02.2016

16 Şubat Salı günü gerçekleşen temel atma törenine merkez yönetim kurulumuzun evsahipliği yaptığı organizasyona, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsüdar eski Belediye Başkanlarından Mustafa Kara, Gübretaş Eski Genel Müdürü Mehmet Koca, TÜRK-İŞ İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, DOKGEMİ Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu ve DOKGEMİ Yönetim Kurulu,DERİTEKS Genel Teşkilat Sekreteri Hasan Uluşan, DERİTEKS Tuzla Şube Sekreteri Haydar Canpolat, UHİM Başkanı Ayhan Küçük, Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı Sadık Albayrak,denetim kurulu üyelerimiz, 16 şubemizin şube başkanları, şubelerimizden gelen denetim ve disiplin kurulları, temsilcileri ve genel merkez çalışanları katıldı.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar temel atma töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Petrol İş sendikamız Türk-İş konfedarasyonuna bağlı 16 şubeden oluşan ve birçok işkolunu içinde barındıran önemli bir kurum. Türkiye'nin amiral gemisi olan büyük kuruluşlarında da 30bini aşkın üyesi olan büyük bir sendikayız. Ankara'da olan tesisimiz dışında İstanbul'da bir tesis kurmak için bugun burda söz  verdiğimiz tarihte temel atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüklenici firmamız Çetinkayalar Grubundan 10 ayda bitirme sözünü aldık. Tüm bu süreçte özveriyle katkılarını sunan başta Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen'e ve Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler'e çok teşekkür ediyorum. Bugün burada yanımızda olan herkesi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar'ın konuşmasının ardından sözü Belediye Başkanı Hilmi Türkmen aldı.

Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada: “Başkan Ali Ufuk Yaşar sendikadaki başarısını, hareketliliğini ve proje üreticiliğini, yenilikçiliğini birkez daha göstermiş oldu. Bu alana girerkende söylediğim gibi  Petrol-iş artık Üsküdar'da kalıcı oldu. Petrol İş çalışanlarına üyelerine başta Üsküdar olmak üzere tüm Türkiye'ye örnek bir tesis olacaktır. Bu tesisimiz gerek mimarisiyle gerek projesiyle ve fonksiyonelliğiyle değerli bir proje olarak Üsküdarımıza renk katacaktır. Herkese başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanımızın ardından konuşan  Kaymakamımız Mustafa Güler şunları söyledi: “Üyeleri düşünüp eğitimlerinin bu tesiste sürdürülmesi ve niteliklerinin artırılması için yapılan bu projenin çok yararlı olacağını düşünüyorum. Bu tesisimizin tüm Petrol-iş ailesine hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından yapılan dualarla birlikte kurban kesildi ve ilk harç atıldı.

Törenden sonra tüm davetlilere aynı zamanda modernize edilen Genel Merkez binamızın yeni yemek salonunda  bir ikram yapıldı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı