• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Veritas Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Trakya Şubemizin örgütlü olduğu Veritas işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 23 Ağustos Pazartesi günü sendikamız genel merkezinde imzalandı.

23.08.2021

Sendikamız ile Veritas Otomotiv San. Ltd. Şti arasında yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri şubat ayından bu yana sürüyordu. 23 Ağustos Pazartesi günü yapılan görüşmede tarafların uzlaşması ile toplu iş sözleşmesi imzalandı. Veritas ile Sendikamız arasında yürütülen toplu iş sözleşme görüşmesinde sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Salih Akduman, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan, Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut; Veritas işyeri Genel Müdürü Murat Demirtaş, Fabrika Müdürü Servet Çelik, İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Sezgin; KİPLAS Yönetim Kurulu Danışmanı Av. Saadet Ceylan, Av. Ozan Aydın ve Onur Gözütok, Trakya Şube Başkanımız Mehmet Kaya ve Başkan Yardımcısı Ümit Çetintaş, Veritas işyeri temsilcileri Cafer Okyay, Tülay Turan, Hakkı Keskin ile sendikamız toplu iş sözleşmesi uzmanı Av. Serpil Aksakal yer aldı.

Sözleşmenin örgütümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı