Gökkuşağı Dergisi

Haziran 2012

HAZİRAN 2012

Gökkuşağı dergimizin Haziran 2012 sayısında "Mutluluğun Formülü Olur Mu?" başlıklı, içinde mutluluk testini de barındıran eğlenceli bir bölümün yanında "İyi Uykular, Tatlı Rüyalar", "Kızılderili Çadırları", "Bay Doğru, Bayan Yanlış" , "Dünyanın İlk Bilgisayar Yazılımcısı Ada Augusta Lovelace", "Asya Kıtası", "Türkiye Coğrafyası - Ankara" başlıklı öğretici bölümlerimizi ve "Kikirik" isimli mizah bölümümüzü bulabilirsiniz. Küçük okurlarımızın severek takip ettiği "Fotoğrafınızı Yollayın Karikatürünüzü Çizelim" sayfasına da bu sayımızda yer verdik.

Gökkuşağı Dergisi / En Yeniler

• MART 2020

Petrol-İş Gökkuşağı Çocuk Dergisi 2020 Mart Sayısı Yayınlandı Bilgisayarınıza indirebilirsiniz
  • ARALIK 2020

Petrol-İş Çocuk Dergimizin Aralık Sayısı Yayınlanmıştır Linkten bilgisayarınıza indirebilirsiniz
  • EYLÜL 2019

Gökkuşağı dergimizin Eylül 2019 sayısı çıktı. Dijital olarak dergimizin sayısına linkten ulaşabilirsiniz.
  • ŞUBAT 2019

Gökkuşağı dergimizin Şubat sayısı çıktı. Öğrencilerin eğitim ve kültür çalışmalarına da katkı sunan dergimizin bu sayısında, "gripten nasıl korunabilir kapak konusuyla çocuklara gripten korunma yolları ve önlemler çizgilerle anlatılıyor. Ayrıca çocukların eğlence mekanlarından lunaparklar anlatılıyor. Sevimli dostlarımız kediler, ülkemizin arkeolojik bölgeleri,  bilgin bilgili köşemiz ve yine güzel bir çizgili masal çocuklarla buluşmaya devam ediyor.
  • Ocak 2016

2016 yılının ilk sayısında yine dolu dolu bir sayıyla geldik. “ Enerjinin Öyküsü “, “ Şemsiyeler “, “Kardan Adam “, “Manyetik Kalkan “, “Okyanusya”, “Atlar” başlıklı yazıların yanında, ilgiyle takip edeceğiniz Bil Bul Çöz,Kikirik, Masallar, vb. pek çok keyifli bölümlere bu sayımızda ulaşabilirsiniz.Bununla birlikte yine çocukların merakla beklediği karikatürler de bulunmakta.

Sayfalar

GENEL BAŞKANIMIZIN 70.YIL MESAJI

Yıllar içerisinde emek mücadelesinin en köklü ve en güçlü sendikalarından biri haline gelen Petrol-İş, 70 yaşını kutluyor... Genel Başkanımız Süleyman Akyüz sendikamızın 70. kuruluş yılı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Genel Başkanımızın mesajına aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz. [video:https://youtu.be/7kQu_PWOraA] ...