• 1 Mayıs’ta İzmir Gündoğdu meydanındaydık

Dünya işçilerinin “Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü” 1 Mayıs, İzmir’de Türk-İş, DİSK ve KESK’in yerel bileşenleri ile TMMOB ve Tabip Odası yöneticilerinin öncülüğünde Kordon Gündoğdu Meydanı'nda kutlandı.
  • 1 Mayıs kutlamaları Kadıköy'de kutlandı

Petrol-iş Kocaeli Şube 1 Mayıs Bayramını İstanbul Kadıköy Meydanı'nda kutladı.
  • 1 Mayıs’ı Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda kutladık

Dünya emekçilerinin birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, Trakya Sendikalar Platformu’nun öncülüğünde Lüleburgaz’da da miting yapılarak kutlandı.
  • 01 Mayıs 2006 Mustafa Öztaşkın konuşma metni- Kadıköy

Dert varsa, derman da var. Eşitsizlik varsa adalette var. Karanlık varsa aydınlıkta var diyerek umutsuzluğa meydan okuyup, eşitliğin, adaletin ve özgürlüğün hakim olduğu yaşanası bir dünyayı kurmak için Kadıköy’de, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında emeğin bayramını kutlamak için bir araya gelenler, hepinizi Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) ve Petrol – İş Sendikası adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
  • Adıyaman şubemiz 1 Mayıs kutlamalarında

120 yıldır işçi sınıfının, uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs  Adıyaman Şubemiz de içinde bulunduğu İl Demokrasi Platformu ile birlikte, sanatçı Suavi’nin konseriyle coşkulu bir şekilde kutlandı. 2006 1 Mayıs’ı da mücadele geleneğimizin yaşatıldığı, emekçiler olarak güçlerimizin birleştirildiği, taleplerimizin  dile getirildiği bir gün olarak kutlandı.
  • Ankara'da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

İşçi ve Emekçilerin Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs Ankara da bu yıl da coşkuyla kutlandı. Saat 11.00 de şubemizde toplanan üyelerimiz 11.30’da Kırıkkale şubemiz ile birlikte Ankara Garı önünde Türk-İş kortejine katıldı.
  • Bandırma şubesi olarak 1 Mayıs’ta alanlardaydık

Tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı Bandırma’da da Emek Platformu’nun düzenlediği bir mitingle kutlandı. İşçi bayramı kutlamalarına, CHP Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel, CHP Bandırma ilçe örgütleri, DSP ile Bandırma’daki işçi sendikaları, Petrol-İş Sendikamız, Liman-İş Sendikası, Tek Gıda-İş Sendikası, Genel-İş Sendikası, KESK, SES, Eğitim- Sen, Susurluk Şeker-İş Sendikası ve Gönen Deri-İş Sendikası üyeleri katıldılar.
  • Batman'da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

Batman’da 1 Mayıs 30 Nisan 2006 Pazar günü kutlandı. Kutlama Batman’da bütün sivil toplum örgütleri ve sendikalar ortak katıldılar. Pazar sabahı Petrol-İş Sendikası Batman şubesi önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik bir işçi kitlesi alana kadar yürüyerek kutlamaları başlattı.

Sayfalar