• Aliağa Demokrasi Platformu'ndan Basın Açıklaması: Emekçinin Kaderi Ölüm Değildir!

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu Bileşenleri 13 Kasım 2014 saat:12.00'de Aliağa Demokrasi Meydanın'da Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciası ve son zamanlarda üst üste yaşanan iş cina
  • Aliağa'dan İsrail'e protesto

Aliağa Demokrasi Platformu, İsrail Hükümetini ve İskenderun Deniz İkmal   Komutanlığı'na yapılan saldırıyı da şiddetle kınadı.
  • Tekel işçilerine destek vermeye devam ediyoruz

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu Bileşenleri olarak Aliağa Demokrasi Meydanı'nda hergün 17:15-18:00 saatleri arasında Tekel işçilerine destek vermeye devam ediyoruz.
  • Tekel işçilerine destek vermeye devam ediyoruz

Aliağa'da Tekel işçileriyle dayanışma sürüyor.
  • 'Lübnan'a asker gönderilmesin'

• 'Lübnan'a asker gönderilmesin'

Lübnan’a asker gönderilmesi oylamasına katılacak bütün Milletvekillerine sesleniyoruz; “Gençlerimizin bu bataklığa gömülmesine izin vermeyin, ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesini onaylamayın. “Tüm Dünyada halkların huzuru, kardeşliği ancak Barış ile sağlanır. Barış için, toplumumuzun onuru için, gençlerimizin ölmemesi için Lübnan’a asker göndermeyin.
  • Aliağa, Danıştay’a yapılan saldırıyı protesto etti

Aliağa Demokrasi Platformu, Danıştay’a yapılan saldırıyı protesto etti. Bugün (18 Mayıs Perşembe) saat 12.00’de, Aliağa Demokrasi Platformuna üye işçiler ve emekçiler ile çeşitli siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerine mensup yaklaşık 800 kişilik topluluk Demokrasi Meydanı’nda toplandı.Demokrasi Platformu adına kısa bir konuşma yapan Sözcü İbrahim Doğangül, demokrasi güçlerini birlikte hareket ederek karanlık güçlere karşı mücadeleye çağırdı.