• Prof. Dr. İzge Günal yalnız değildir

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzge Günal’a, Genel-İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şubede örgütlendikleri için işten çıkarılan DEÜ’ye bağlı Güzel İzmir Şirketi’nin 213 işçisinin işe iadesi için çaba gösterirken, Rektör Emin Alıcı tarafından soruşturma açılmış ve Yönetmeliğin 9/d, 13 ve 15. Maddeleri uyarınca “Görevden el çekmiş sayma” cezası verilmiştir.
  • Kamu çalışanlarının mücadelesine destek

• Kamu çalışanlarının mücadelesine destek

Şubemizin de içinde yer aldığı Ankara Sendika Şubeleri Platformu 23 Ağustos 2006 Çarşamba günü Toplu görüşme süreci içerisinde yetkili olan Kamu Çalışanları Konfederasyonlarını ziyaret ederek mücadelelerinde başarılar diledi.
  • ASŞP’nin gerçekleştirdiği etkinlikler

Ankara Sendika Şubeleri Platformu Eğitim programlarının dördüncüsü 4 Şubat 2006 Cumartesi günü Volkan Yaraşır tarafından verildi. Eğitimde; 11 Eylül Konsepti Hegomonik devletten imparatorluk projesine, Yeni Emperyal Stratejiler BOP ya da GOPYeni Jeo-PolitikYeni Av Sahaları (Ortadoğu, Orta Asya, Kafkaslar, Uzak Asya, Latin Amerika, Afrika) konuları işlendi.
  • 2006 Birlikte mücadele yılı olsun

2005 yılı, işçi ve emekçilerin yoğun saldırılara karşı mücadele ettiği ancak, genel olarak yeni kazanımların elde edilemediği ve birçok kazanılmış hakkın korunamadığı bir dönem olarak geride kaldı.2006 hepimiz için iyi niyet ve iyi dileklerle başladı.