• Delegeler bakanı konuşturmadı

Türk-İş Genel Kurulu’nda delegelerin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i protestoları damgasını vurdu.
  • Fitili TEKEL eylemi ateşledi

İşçi konfederasyonu Türk-İş’in Genel Kurulu’nun ilk günü şiddetli protestolarla başladı. Bir grup işçi Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ı sloganlarla protesto etti. Salonda kısa süreli tartışmalar yaşandı.
  • Bozdağ'a işçi protestosu

Türk-İş’in 21. Olağan Genel Kurulu protestolarla başladı. İşçilerin protesto görüntülerini yayımlıyoruz.
  • 'Suskun Türk-İş istemiyoruz'

Türk-İş Genel Kurulu’na, “Suskun Türk-İş istemiyoruz” sloganı damga vurdu. Türk-İş’in 21’inci Genel Kurulu Ankara’nın ücra bir notasında bulunan Büyük Anadolu Otel’de başladı.
  • Bakan Bozdağ'a işçi protestosu

Yaklaşık 600 bin üyesi olan 35 sendikanın bağlı olduğu Türk-İş’in 21. Olağan Genel Kurulu, 362 delegenin katılımıyla Büyük Anadolu Hotel'de başladı. Genel Kurul’da, genel başkan, yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu için seçimler pazar günü gerçekleştirilecek.
  • 'Türk-İş'te değişim olacak başka yolu yok'

• İşçiler Bozdağ'ı protesto etti

Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonu olan Türk-İş'te başkanlık yarışı bugün olaylı başladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın konuşmasından sonra sloganların devam etmesi ve uyarılara rağmen sona ermemesiyle, sendika yöneticileri ve işçiler arasında kavga çıktı.
  • Delege dışındaki konukları salondan çıkartırız

Türk-İş Konfederasyonu’nun 21. Olağan Genel Kurulu bugün Ankara'da başladı. 4 gün sürecek olan kurulun ilk saatlerinde dahi Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu ile Sendikal Güçbirliği arasındaki yoğun rekabet atmosfere hakim oldu.

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Dünya ve ülkemiz, pandemi nedeniyle olağanüstü koşullardan geçmektedir. Normalleşme adımlarının atılmaya başlanması, bu sürecin çalışma hayatında işçilere yaptığı olumsuz etkileri henüz ortadan kaldırmamıştır. Aksine normalleşme ile birlikte oluşan ortamda, bazı işverenlerin bu durumu fırsata çevirme niyetlerini ortaya koyduğuna tanık olunmaktadır. İşçilerin bazı kazanılmış haklarının geri alınması girişimlerine pandemi süreci bahane edilmektedir. Hükümetin henüz ayrıntılarını açıklamadığı İst...