• Ankara Şubemizde Eğitim

2 Nisan 2014 Çarşamba günü TPAO Genel Müdürlüğü işyerimizde, yeni üyelerimize yönelik İsmail Hakkı KURT tarafından eğitim verilmiştir.
  • Mersin Şubemizde Eğitim

21-22 Mart Tarihlerinde Mersin Şubemizde, Sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan tarafından üyelerimize sendikal eğitim verildi.
  • İstanbul 1 Nolu Şubemizde Eğitim Toplantısı

16 Mart 2014 tarihinde Ürosan Kimya İşyerinde çalışan 57 üyemize  Çerkezköy Lokalimizde, Sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan tarafından sendikal eğitim verildi.
  • Eğitime 40 Üyemiz Katılıyor

Sendikamızın yeni dönem temsilci eğitimleri 16 Aralık 2013 tarihinde genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı.
  • Jotun Toz Boya'da Yeni Üyelerimize Eğitim

Trakya Şubemize bağlı Jotun Toz ve Yaş Boya İşyerinde sendikamıza yeni örgütlenen üyelerimize 8 Aralık tarihinde Sendikal Eğitim Uzmanımız Erhan Kaplan tarafından sendikal temel eğitim verildi.
  • Trakya Şubemizde Eğitim

Trakya Şubemizde TPAO işyerinde çalışan üyelerimize Sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan tarafından 7 Aralık tarihinde sendikal temel eğitim verilmiştir.
  • İstanbul 1 Nolu Şubemizin Kapsamında olan Sandoz 1 ve Sandoz 2 İşyerinde Eğitim

İstanbul 1 Nolu Şubemizin kapsamında olan Sandoz 1 ve Sandoz 2 işyerinde 24 Kasım tarihinde yapılan eğitime 350  üyemiz katıldı.
  • Orhangazi Lokalinde eğitim

Bursa şubemiz Faurecia Polifleks Otomativ San. ve Tic. A.Ş. işyerinde çalışan üyelerimize, Orhangazi  lokalinde  18 Kasım 2012 pazar günü sendikal eğitim toplantısı yapıldı.
  • Güz dönemi seminerlerimiz başlıyor

2012 Güz Dönemi Temsilci Yönetici Seminerlerimiz başlıyor. İlk seminer 5 Kasım 2012 tarihinde  İstanbul'da Genel Merkez binamızda yapılacak. Daha sonraki semirlerlerde de Genel Merkez binasında olacağız.
  • Kocaeli Şubemize 99 Tüpraş işçisi üye oldu

Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü'nde işe başlayan 99 kişi 07 Eylül 2012 tarihinde sendikamıza üye oldular.

Sayfalar

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Dünya ve ülkemiz, pandemi nedeniyle olağanüstü koşullardan geçmektedir. Normalleşme adımlarının atılmaya başlanması, bu sürecin çalışma hayatında işçilere yaptığı olumsuz etkileri henüz ortadan kaldırmamıştır. Aksine normalleşme ile birlikte oluşan ortamda, bazı işverenlerin bu durumu fırsata çevirme niyetlerini ortaya koyduğuna tanık olunmaktadır. İşçilerin bazı kazanılmış haklarının geri alınması girişimlerine pandemi süreci bahane edilmektedir. Hükümetin henüz ayrıntılarını açıklamadığı İst...