Yeni Dönem Temsilci Eğitimi Başladı:

Eğitime 40 Üyemiz Katılıyor

Sendikamızın yeni dönem temsilci eğitimleri 16 Aralık 2013 tarihinde genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı.

Basın Servisi
16.12.2013

Sendikamızın yeni dönem yönetici-temsilci eğitimleri 16 Aralık 2013 tarihinde genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı.

2013 Güz Dönemi Temsilci Eğitimi 16-20 Aralık tarihleri arasında İstanbul Genel Merkez binamızda yapılıyor. Seminere 40 üyemiz  davet edildi.

Eğitim Servisimizin organizasyonu ile yürütülen Temsilci Eğitimlerine sendikamızın bütün uzmanlık birimleri katılacak.

ÜRETİMDEKİ MİLYONLARCA EMEKÇİ KORUNMALI GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMALIDIR

Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Korona Virüs salgını, giderek toplumsal ve ekonomik sonuçları ağırlaşan büyük bir sorun haline gelmektedir. Bu salgına karşı, devletin tüm kurum ve kuruluşlarını seferber etmesi, halkımızın da bu seferberliğe katılması ve dayanışma içerisinde olması zorunludur. Nitekim bu bilinçle, ülkemizde Korona Virüs vakasının tespit edildiği 10 Mart gününden itibaren başta sağlıkçılarımız olmak üzere yoğun bir çaba göstermekte, devlet kamu sektöründe bazı önlemler ...