Yeni Dönem Temsilci Eğitimi Başladı:

Eğitime 40 Üyemiz Katılıyor

Sendikamızın yeni dönem temsilci eğitimleri 16 Aralık 2013 tarihinde genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı.

Basın Servisi
16.12.2013

Sendikamızın yeni dönem yönetici-temsilci eğitimleri 16 Aralık 2013 tarihinde genel merkez binasında merkez yöneticilerimizin açılış konuşması ile başladı.

2013 Güz Dönemi Temsilci Eğitimi 16-20 Aralık tarihleri arasında İstanbul Genel Merkez binamızda yapılıyor. Seminere 40 üyemiz  davet edildi.

Eğitim Servisimizin organizasyonu ile yürütülen Temsilci Eğitimlerine sendikamızın bütün uzmanlık birimleri katılacak.

PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPMAYIN KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Dünya ve ülkemiz, pandemi nedeniyle olağanüstü koşullardan geçmektedir. Normalleşme adımlarının atılmaya başlanması, bu sürecin çalışma hayatında işçilere yaptığı olumsuz etkileri henüz ortadan kaldırmamıştır. Aksine normalleşme ile birlikte oluşan ortamda, bazı işverenlerin bu durumu fırsata çevirme niyetlerini ortaya koyduğuna tanık olunmaktadır. İşçilerin bazı kazanılmış haklarının geri alınması girişimlerine pandemi süreci bahane edilmektedir. Hükümetin henüz ayrıntılarını açıklamadığı İst...