• YENİ SOMA FACİALARI KAPIMIZDA!

Sendikamızın örgütlü olduğu, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na (MKEK) bağlı Ankara Elmadağ'da kurulu bulunan Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda sabah saat 10:30 dolayında bir patlama yaşandı. Fabrika içerisinde NGL atölyesinde gerçekleşen patlama sonucunda İsmet Özen, Erdinç Karayel ve Mustafa Yılmaz adlı üyelerimiz yaralandı. Çeşitli derecelerde yanık teşhisiyle Ankara GATA'da tedavi altına alınan üyelerimize acil şifalar diliyoruz.
  • Örgütümüzün Acı Kaybı: Üyemiz Hakan Akbaş'ı Kaybettik

20 Mart 2013 tarihinde, Ankara Şubemizin örgütlü olduğu Elmadağ'da bulunan Makine Kimya Endüstrisi Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda  patlama meydana geldi.
  • 3 KİŞİ YARALANDI

TPAO Bölge Üretim Müdürlüğü Rezervuar atölyesinde, sondaj kuyularının açılmasında kullanılan kimyasal maddelerin testi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada, Batman Personeli M. Ali UYAN, Adıyaman Personeli Abdulkadir ERTÜRK  ve Atölye Baş Mühendisi Salih EZER hafif şekilde yaralandı.
  • Mühim'mat

25 şehit...   Su işleri bakanımız “Hindistan’da Pakistan’da olur böyle şeyler” diyor. *
  • Başımız Sağolsun

Afyonkarahisar'daki cephanelikte  meydana gelen patlama içimizi yaktı. Yüreğimizi yakan bu son olay bütün ülkeyi yasa boğdu. İster bir kaza, isterse bir başka sebeple meydana gelmiş olsun, sorumluların bulunması ve hesap sorulması yüreğimizi bir parça soğutabilir. Patlamada hayatını kaybeden tüm askerlerimize Allah'tan rahmet, evine şıvan düşen tüm acılı asker ailelerine de sabırlar diliyoruz. Başımız Sağolsun.
  • İki işçi hayatını kaybetti

İki işçinin hayatını kaybettiği patlamanın yasandığı fabrikaya giden İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi fabrikaya alınmadı.
  • Patlama yaşanan fabrikaya alınmadılar

İki işçinin hayatını kaybettiği patlamanın yaşandığı fabrikaya giden İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi fabrikaya alınmadı.
  • Tüpraş'ta patlamada yaralanan üyelerimizi ziyaret ettik

Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü Plant-7 ünitesinde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan Suat Çağlar ile İsmail Bartan Şube Yönetimimiz tarafından evlerinde ziyaret edildiler.
  • Tüpraş'ta patlamada yaralanan üyelerimizi ziyaret ettik

Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü Plant-7 ünitesinde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan Suat ÇAĞLAR ile İsmail BARTAN Şube Yönetimimiz tarafından evlerinde ziyaret edildiler.