• Soda Sanayi Çalışanlarından Soma'ya Destek

Mersin Şubemize bağlı Soda Sanayi çalışanları, anlamlı bir yardım kampanyasına imza attılar.
  • İzmir Şubemizden Soma Şehitlerine Kırmızı Karanfil

Petrol­-İş Sendikası İzmir Şube Temsilciler Kurulumuz 21 Mayıs 2014 tarihinde Soma'da iş cinayetine kurban  edilen işçiler için yapılmış madenci şehitliğini topluca  ziyaret etti.  Ziyaret  esnasın
  • Merkez ve Şube Yöneticilerimizin Soma Ziyareti

Soma'da yaşanan ve 301 kişinin ölümüne sebep  olan iş cinayetinin  ardından sendikamız Genel Merkez Yöneticileri ve Şube Başkanları maden işçilerinin  ve ailelerinin acılarını paylaşmak, facianın nedenlerini yerinde tespit etmek ve ileriye dönük yapılması gerekenleri belirlemek için Soma'yı ziyaret ettiler.
  • İzmir'de Soma İçin İş Bırakma

13 Mayıs Salı günü Soma'da kömür madeninde yaşanan iş cinayetiyle ilgili Türk-İş önderliğinde Petrol-İş İzmir Şube Yöneticilerimiz ve üyelerimizin katılımıyla 14 Mayıs Çarşamba günü  Basmane Fuar M
  • Trakya'da Soma İçin İş Durdu

Trakya Şubemize bağlı Botaş Kırklareli, TPAO Üretim ve TPAO Bölge Müdürlüğü'nde iş bırakma eylemini yüksek bir katılımla gerçekleştirdi.
  • Petlas'ta İş Bırakma

Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas işyerinde, Soma'da yaşanan facia sonucu yaşamını yitiren şehit işçiler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve dualar okundu.
  • Bandırma Şubemize Bağlı İşyelerinde İş Bırakma

Bandırma Şubesinin protesto eylemleri 14 Mayıs Çarşamba günü başladı. 15 Mayıs Perşembe günü iş bırakma eylemine Şube'ye bağlı tüm işyerlerinin  katılımı yüksekti.
  • Aliağa Şubesi'ne bağlı işyerlerinde iş bırakma

Soma'da 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen iş cinayetini protesto etmek için Türk-İş Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 15 Mayıs Perşembe Günü Aliağa Şubemize bağlı Petkim, Tüpraş, St
  • Adıyaman TPAO İşletmesi'nde İş Başı Yapılmadı

Adıyaman Şubesine bağlı TPAO işletmesinde çalışan üyelerimiz 15 Mayıs Perşembe günü saat 8.00'de Bölge Müdürlüğü'nün önünde biraraya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.
  • Kocaeli Şube Kitlesel Katılımla İş Bıraktı

Manisa Soma’da yaşanan ülkemiz tarihinin en büyük iş cinayeti ile ilgili olarak Konfederasyonumuz TÜRK-İş’in aldığı karar doğrultusunda 15 Mayıs 2014 tarihinde Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş Genel

Sayfalar

DUYURU...